Як виглядає колишній чоловік переможниці Холостяка-11 Анни Богдан і чому вона не взяла прізвище Михайла Заливако

В 11 сезоні романтичного реаліті "Холостяк" з Михайлом Заливако перемогла Анна Богдан. Раніше дівчина була заміжня за екс-головою Офісу Президента Андрієм Богданом. Як виглядає чоловік?

Вже більше півроку Анна Богдан щаслива у стосунках з 11-м Холостяком Михайлом Заливако. За розвитком їхнього кохання захоплено спостерігала вся країна. Цікаво, що фавориткою глядачів Аня не була, однак серце головного героя підкорила саме вона. Пара часто ділиться в мережі спільними фото, влаштовує подорожі та розповідає про життя разом. Але першим великим коханням дівчини став не Міша, а її колишній чоловік.

Що відомо про колишнього чоловіка переможниці Холостяка-11 та як він виглядає

Вперше під вінець Анна пішла разом з екс-головою Офісу Президента Андрієм Богданом, який освідчився красуні вже через 3 місяці їхнього спілкування. Попри те, що пропозиція була несподіваною і доволі швидкою, дівчина без сумнівів сказала “Так”, а в день розпису навіть плакала від щастя.

Проблеми у шлюбі почалися досить скоро і через ревнощі. Андрій хотів, щоб дружина працювала з дому і не їздила в офіс. В один момент Анна не витримала і вирішила розлучитися:

“Мені важко давалося це рішення, тому що я любила людину. Це моє перше кохання”, – розповідала вона.

Анна Богдан з колишнім чоловіком Андрієм Богданом
Колишній чоловік переможниці Холостяка-11 Андрій Богдан

Богдан не хотів відпускати кохану і намагався всіляко вплинути на неї, просив батьків та друзів поговорити з Анею. До психолога подружжя теж ходило, однак і це не врятувало стосунків:

“Я бачила, що людині це не потрібно. Він не бачить в собі якоїсь проблеми. Є проблема в мені”, – зауважила дівчина.

Так пара і розлучилася.

Чому Анна Богдан досі не взяла прізвище Михайла Заливако

Багатьох глядачів Холостяка-11 цікавило, чому після розлучення Анна не стала змінювати своє прізвище назад на дівоче. Пояснення просте – це зайвий головний біль з заміною усіх документів:

“Я зміню прізвище, коли буду виходити заміж”.

Михайло Заливако і Анна Богдан з каблучкою на безіменному пальці

Схоже, Заливако має всі шанси нагородити обраницю своїм прізвищем, майбутнє герої реаліті бачать не окремо одне від одного, а разом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.