Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний публічно облив брудом Злату Огнєвіч: “Ніяких теплих почуттів не маю”

Два тижні тому завершився проєкт "Холостячка-2", але пристрасті навколо Андрія Задворного продовжують накалятися. Чоловік всіляко намагається вигородити себе і не нехтує будь-якими способами.

Після розриву переможця “Холостячки-2” Андрія Задворного та головної героїні шоу Злати Огнєвіч, пара намагалася підтримувати хороші відносини, хоча вони і не були разом. Ці спроби закінчилися після пост-шоу. Виявляється, екс-обранець співачки не вважає себе винним у тому, що сталося. Ба більше, тепер в нього є що сказати екс-холостячці, яка змінила його ставлення до себе витівкою після зйомок у гіршу сторону.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний публічно облив брудом Злату Огнєвіч

Чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram серію відеороликів, у якій вимовив довжелезну промову про вчинок Злати, свою безневинність та жорстокість користувачів мережі.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний публічно облив брудом Злату Огнєвіч. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

“Жодних теплих почуттів не маю. Особливо після перегляду постшоу і деяких епізодів у пості, який був після нього, сльози зі сторіз… Мене за це захейтять, але ці сльози були для того, щоб викликати до себе співчуття, а в мене це полетіло кулею. Після цих сліз увесь бруд вилився на мене. Тобто стався переворот свого хейту за весь сезон на мене”, – згадує Задворний про відео Злати, на якому вона плакала та розповідала про розрив.

Андрій обурився на виконавицю за те, що вона налаштувала аудиторію проти нього за допомогою сліз, і вважає це продуманим ходом.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний публічно облив брудом Злату Огнєвіч. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

“Я не розумію, навіщо мені було ще у додаток до пост-шоу особисто мені досипати із особистих ресурсів. Цього я так і не зрозумів, і тому в мене це так… І тому в мене це так бомбило. Мені там писали, що я заперечую щирість сліз. Ні, я вірю у щирість сліз. Просто, коли на сльози наводиться отак камера, то мотиви… Ну які мотиви? Виходить, щоб ми не робили, наші дії мають якісь наслідки на інших людей. Зараз, у даному випадку чужі дії приводять до таких наслідків. Тому я маю право про це говорити”

Андрія дуже непокоїть той факт, що його хейтять через Злату, тож користувачам також дісталося.

“Така гидота. Просто… Я не можу їх називати нормальними людьми. Це просто такий неадекват”

Задворний розповідає, що нібито чекає на часи, коли усе вщухне. Але варто відмітити, що між скандальними роликами про свої негативні почуття до Злати він прорекламував власну продукцію, з чого можна зробити певні висновки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.