48-річна Оксана Марченко з пригніченим поглядом розповіла про відсутність щастя: несподіванка для Медведчука

Колишня зірка телеканалу СТБ Оксана Марченко зараз активно веде просвітницьку діяльність у сфері релігії, але здається, що справжнього щастя їй це не приносить.

Шлях Оксани Марченко до слави був тернистим і ні на грам не легшим, ніж в інших медіа персон. Але з моменту, як вона вийшла заміж за Віктора Медведчука її справи все ж таки пішли вгору. Вона стала головною зіркою на телеканалі СТБ, а також першою красунею в вітчизняному шоу-бізнесі. Про її наряди мріяли тисячі українських жінок, а приклад з неї намагалися брати мільйони.

Оксана Марченко не випускає малюка з обіймів
Оксана Марченко з пригніченим поглядом розповіла про відсутність щастя

Але 8 років тому все пішло шкереберть. І хоча Оксана продовжила безбідне існування, на телебаченні вона вже не з’являється.

Оксана Марченко з пригніченим поглядом розповіла про відсутність щастя

Але без діла телеведуча не сидить. З певного часу вона дуже захопилася релігією. А саме — православ’ям. Зірка веде просвітницьку діяльність та знімає цілі програми, у яких спілкується з духовниками та показує неймовірні священні місця.

Це допомагає Оксані залишатися щасливою та самодостатньою особистістю. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, у якій розповіла, що таке щастя, чому йому немає і де його можна знайти. Вона прочитала вголос релігійну роботу, яку вважає дуже мудрою. Втім користувача мережі не здалося, що у цей момент Марченко сама була щаслива.

Оксана Марченко з пригніченим поглядом розповіла про відсутність щастя. Скріншот коментарів під публікацією тележурналістки

Більшість відмітило її нещасний вигляд та сумний погляд. Зірку засипку бажаннями бути щасливою та позбавитися від проблем, які останнім часом переслідують їхню сім’ю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.