Битва новорічних ялинок українських зірок: як прикрасили будинки до свят Ані Лорак, Дорофєєва, Потап та інші

Українські зірки вже починають готуватися до Нового року. Вітчизняні знаменитості активно прикрашають будинки та ялинки до свята, чим активно діляться у своїх особистих блогах.

Лідія Таран

Зірка “Телевізійної Служби Новин” Лідія Таран активно готується до Нового року. Ведуча зазвичай зустрічає свято разом із чотирнадцятирічною донькою Василисою, яку народила від Андрія Доманського. Лідія обожнює Новий рік у виключно сімейному колі, тож і будинок завжди прикрашає з особливою любов’ю та старанням.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Поспішили похвалитися своєю новорічною красунею й пара Юрія Горбунова та Каті Осадчої. Подружжя прикрасило ялинку в біло-червоній гамі, а знизу додали коробки з подарунками – однак не розповіли, пусті вони чи вже наповнені сюрпризами. Зіркова пара зазвичай зустрічає новий рік у сімейному колі.

Ані Лорак

Співачка Ані Лорак нарядила свою ялинку однією з перших. Яскраве фото на фоні зеленої красуні артистка опублікувала ще на початку грудня. Як поділилася, Кароліна цього року вона зайнялася декоруванням будинку зараніше, щоб додати святкового настрою — їхньому з Софійкою цуцику Тоші виповнився перший рік.

Потап і Настя Каменських

Ще одна зіркова пара, яка встигла похвалитися своєю новорічною красунею — Потап і Настя Каменських. Подружжя поставило високу ялинку до самої стелі й прикрасили її в класичних тонах — червоний, білий та золотистий. Звісно, не обійшлося і без яскравої гірлянди.

Володимир Дантес і Надя Дорофеєва

Ялинка Володимира Дантеса та Наді Дорофеєвої
Ялинка Володимира Дантеса та Наді Дорофеєвої

Це зіркове подружжя встигло показати свою новорічну ялинку лише в Інстаграм-історіях. Пара обрала класичну штучку красуню, яку прикрасила яскравими вогниками та білими кульками. Володимир Дантес тепер знімає на фоні новорічного дерева відео, якими ділиться в соціальних мережах.

Схожі статті