Як виглядає колишній судді “МастерШеф” Ольги Мартиновської, якого звільнив Ярославський та перевершив Ектор

Життя популярного шеф-кухаря Ольги Мартиновської нагадує справжні серіал. Нещодавно зірка розповіла, як відбулося її знайомство з Ярославським, і ця розповідь виражає до глибини душі.

Як розповідає Ольга Мартиновська, її перша зустріч з майбутнім кращим другом Володимиром Ярославським була вкрай неприємною. Чоловік навідався до ресторану зірки та розкритикував усе, що міг. Наступна зустріч з чоловіком Мартиновської привнесла у сім’ю великі проблеми — Ярославський звільнив його і, можна сказати, що серйозно вплинув на майбутні події у родині. Ольга та її обранець не змогли подолати кризу і вирішили розійтися.

Як виглядає колишній судді “МастерШеф” Ольги Мартиновської

Як виглядає колишній судді “МастерШеф” Ольги Мартиновської

Коли шеф-кухар дізналася, що їй доведеться співпрацювати з Володимиром, вона була нажахана. Але дуже скоро з’ясувалося, що він є професіоналом свого діла і неймовірно милою людиною.

Історія кохання Ольги Мартиновської і Володимира Ярославського
Як виглядає колишній судді “МастерШеф” Ольги Мартиновської

Доля повернулася неочікуваним чином і довела, що необхідно дивитися на ситуацію під різними кутами. Ба більше, можливо, розлучення з чоловіком привело Ольгу Мартиновську до її судженого. Останнім часом подейкують, що Ольга має роман з колегою Ектором Хіменесом-Браво.

Як виглядає колишній судді “МастерШеф” Ольги Мартиновської

Справа в тому, що колумбієць нещодавно повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що перебуває у серйозних стосунках, але оприлюднювати ім’я своєї коханої не збирається. На фотографіях, на яких поставала його обранця не було помітно її обличчя, але в фігурі дівчини усі користувачі впізнали саме Мартиновську. Та чи так це насправді, ми ніколи не дізнаємося.

Схожі статті