Вагітній Лідії Таран не вдалося приховати круглий живіт: шовкова сукня видала секрет колишньої Доманського

Популярна українська телеведуча, зірка плюсів Лідія Таран завжди намагається спілкуватися зі своїми підписниками щиро та з гумором. Однак, найважливіші моменти все ж таки залишає для себе.

Відома українська ведуча програми новин Лідія Таран вже багато років самотня та виховує єдину доньку, яка народилася в неї від стосунків з Андрієм Доманським, Василину. Складається враження, що для щастя зеаменитій білявці нічого не потрібно, але важко повірити у те, що увесь цей час вона залишалася без партнера. Чарівна, приваблива та дуже мудра Лідія просто вміє добре розподіляти особисте та публічне, при цьому приділяючи достатньо уваги обом сфера.

Вагітній Лідії Таран не вдалося приховати круглий живіт

Скільки разів Лідія Таран була заміжньою
Вагітній Лідії Таран не вдалося приховати круглий живіт

І все ж таки шанувальники мріють, щоб Лідія Таран була ще щасливішою, ніж вона є зараз. Тому охоче шукають ознаки вагітності у зірки. Нещодавно вона надала їм таку можливість. Лідія Таран опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому вона прикрашала ялинку перед камерами у студії. Було відзнято багато дублів, але немає сумнівів, що результат буде прекрасний.

Вагітній Лідії Таран не вдалося приховати круглий живіт. Скріншоти особистої сторінки зірки

Найуважніші користувачі мережі помітять, що під шовковою сукнею зірки, яку вона обрала для зйомок, видніється круглий животик.

Варто відмітити, що декілька місяців тому її запідозрили у цікавому положенні, коли Лідія знаходилася на відпочинку. Телеведуча відреагувала на чутки і посміялася. Жарти жартами, але спростування вона не надавала. Лідія Таран обіграла декілька пос, на яких показала круглий животик, і благополучно забула про статті щодо її вагітності.

Схожі статті