Колишня Данилка, яка зізналася у близькості з ним, розповіла, чому вони розірвали стосунки: “Ображений чоловік”

Днями колишня партнерка Андрія Данилка Радміла Щеголова розповіла про те, як її з Данилком дороги розійшлися. Всі деталі дізнайтеся у нашій статті.

Будь-які стосунки Андрія Данилка з жінками тривалий час залишалися найбільшим його секретом. Єдина дівчина про яку він наважився розповісти журналістам — це Анна Сердюк, яка свого часу полонила серце майбутнього артиста та серйозно вплинула на його творчість, адже стала частиною його псевдоніму. Стосунки з однокласницею глядачі вважали несерйозними, тому пліткували про його нетрадиційну орієнтацію, і як виявилося дарма.

Колишня Данилка, яка зізналася у близькості з ним, розповіла, чому вони розірвали стосунки

Колишня Данилка, яка зізналася у близькості з ним, розповіла, чому вони розірвали стосунки

Днями колишня партнерка співака Радміла Щеголова дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що мала близькість з Андрієм Данилко, а також розповіла про їхнє розставання.

Виявляється, акторка з самого початку планувала залишити свого персонажа, як тільки вона почне старіти. Здоров’я також погіршувалося. Вона домовилася з директором, що покине колектив, але директор так і не сповістив Андрія Данилка, що Радміла покидає свою роботу.

Щеголова хотіла попрощатися з близьким для неї чоловіком, але дізналася, що він спить і вирішила не турбувати. Прокинувшись та зрозумівши, що Радміла його покинула, Андрій Данилко сильно образився на неї. Таким чином їхні стосунки сильно зіпсувалися. Примирення так і не відбулося. Радміла пояснила це просто:

“Він не зателефонував, тому що ображений чоловік. Просто є така категорія”

Але все ж таки вона розуміє, що така ситуація склалася здебільшого за її провини:

“Потім я пошкодувала, що не надіслала SMSку хоча б, оце точно можна було-б зробити”, — коментує Щеголова.

Схожі статті