Обізвали в ефірі, висміяли постановку, не дали жодної номінації і купа конфузів: яким 2021 був для Тіни Кароль

Тіна Кароль — абсолютний професіонал. Її відданість улюбленій справі одразу ж гарантувала їй успішну кар'єру, але навіть у птахів високого польоту стаються невдачі

2021-й добігає кінця і настає пора підводити підсумки. Для когось він став щасливим, для когось експериментальним, а хтось мав пережити багато неприємних ситуацій. Так сталося з Тіною Кароль, яка нібито має багато успіхів у цьому році, але потрапила у купу конфузів.

Плакальниця на похоронах

Скандал з Олею Поляковою став ледь не найгучнішим у цьому році. Поп-діві довелося захищати себе перед колегою, яка висміяла її трагічний репертуар та назвала “плакальницею на похоронах”. І хоча Оля одразу ж вибачилася, вона таки знову додала декілька оьразливих слів, які звели стосунки двох співачок до нуля.

Яким 2021 був для Тіни Кароль. Оля Полякова коментує сварку з Тіною

Обізвала режисера-постановника у прямому ефірі

Концерт Тіни Кароль
Яким 2021 був для Тіни Кароль

Український режисер та продюсер Олег Боднарчук назвав ідеї нової програми Тіни Кароль для Atlas Weekend “збірними з усіх шоу”, які раніше вже були представлені. Поп-діва відреагувала на Боднарчука емоційно. Один із фан-аккаунтів співачки опублікував її відповідь на сторіс із фрагментами випуску.

“Виродoк”, – відреагувала артистка.

Конфузи на сцені

Конфузи на сцені — знайома ситуація кожному артисту. Просто з кимось це стається частіше, а комусь вдається уникнути незручних моментів.

Яким 2021 був для Тіни Кароль

Цього року Тіна Кароль забула текст власної пісні на сцені “Вечірнього кварталу”, декілька разів гепнулася під час сольних концертів, ледь не звела з розуму літнього чоловіка, до якого почала чіплятися під час виступу, а також потрапила під дощ.

Не отримала номінацій на YUNA

Найбільшу кількість номінацій цього року отримали TVORCHI, KALUSH та Wellboy. А ось поп-діва Тіна Кароль рішенням оргкомітету конкурсу залишилася незадоволеною. У своїх Instastories виконавиця іронічно зауважила, що комітет конкурсу недооцінив її цього року.

Схожі статті