Переможець Холостячки Еллерт просто не потягнув Мішину фінансово: Ксенія розсекретила нескромні запити

Стосунки між акторкою Ксенією Мішиною та Олександром Еллертом давно завершилися, але фанати не припиняють намагатися знайти відповіді на свої питання.

Не так давно Ксенія Мішина нарешті дала відповідь, яку чекали від неї фанати. Акторка вперше розповіла, чому розійшлася з переможцем 1-го сезону Холостячки Олександром гуртом. У аудиторії була маса здогадок, але жодна з них не підтвердилося. За словами зірки, в них залишилося почуття, але у цих стосунках вони почуваються нещасними. І хоча вони раз за разом пробують зійтися, в них це не виходить.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово

Але нещодавно знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю, яке прояснила ситуацію з фінансової точки зору. Виявляється у акторки не маленький запити та витрати, і Олександр навряд міг їх задовільнити.

Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово

Акторка завітала на інтерв’ю до дружини телеведучого Дмитра Комарова Катерини Кучеренко та розсекретила суму, яка їй потрібна на місяць для комфортного життя.

“Було б непогано, якщо 10 тисяч доларів”, – сказала Ксенія і зазначила, що мріє побувати на Мальдівах.

Варто відмітити, що Олександр ніяк не вписується у плани екс-коханої. Event-компанія, яка пропонує послуги зірки вказує і їхню вартість — 2 тисячі доларів.

Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово. Скріншот пропозиції від агенства з організації заходів

При цьому варто мати на увазі, що Еллерт веде заходи декілька разів у місяць, і має певну частину грошей віддати своїм працівникам. За декілька знімальних днів Ксенія заробляє більше, ніж її коханий за проведений вечір.

spot_img

Схожі статті