Як виглядає коханка 46-річного Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка та зруйнувала 20-річний шлюб

2021-го вірний та зразковий сім'янин Святослав Вакарчук вразив фанатів неприємною правдою: артист зраджував раптово покинув дружину, яка була розчавлена новиною про розрив.

Про зради Святослава Вакарчука ЗМІ писали неодноразово, але глядачі не хотіли вірити, що людина, яка пише настільки серйозні та високі тексти, здатна на невірність. Втім, виявилося, що музикант таке здатен на подібні речі.

Святослав Вакарчук покинув Україну
Як виглядає коханка 46-річного Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка

Навесні 2021-го прогриміла наче грім серед ясного неба новина про розлучення музиканта та його дружини Лялі, з якою він прожив у шлюбі 20 довгих років. У пари начебто не було спільних дітей, а Святослав виховував доньку коханої від першого шлюбу. Новина про розрив настільки шокувала колишню дружину артиста, що вона потрапила до лікарні. Однак, влітку з’ясувалося, що не тільки розлучення вплинуло на стан Лялі.

Як виглядає коханка 46-річного Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка

Стало відомо про народження його первістка. На світ з’явився хлопчик на ім’я Іван. Його поява якраз доводиться на той відрізок часу, коли Святослав наважувався повідомити Фонарьовій про кінець їхніх стосунків.

Євгенія Яцута
Як виглядає коханка 46-річного Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка

Звісно, журналісти почали нишпорити у пошуках жінки, яка змогла зруйнувати міцну сім’ю та подарувати музиканту омріяного первістка. Як відомо, нею стала Євгенія Яцута. Доволі талановита людина і не менш заможна.

Руда красуня ніяк не виказувала своїх стосунків з зіркою, однак їх неодноразово бачили разом на знімальних майданчиках і відмічали близькі взаємини між ними. Євгенія вирішила не виходити на світло і припиняє перебувати у тіні артиста, який всіляко намагається захистити новостворену сім’ю від цікавості фанатів та преси. Ба більше, піар-відділ групи “Океан Ельзи” сильно просив аудиторію не кидатися на Вакарчука, який тільки став батьком і дочекатися офіційних коментарів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.