34-річна Настя Каменських знову з чоловіком, який ледь не відправив її на той світ: тільки заради грошей

Багато років тому Настя Каменських потрапила у страшну ситуацію, провина за яку лежить на плечах одного бізнесмена. Чому їхні шляхи знов зійшлися?

До початку стосунків за Потапом Настя Каменських зустрічалася з українським бізнесменом Володимиром Дятловим. Хлопець був по вуха закоханий у кучеряву співачку, а мережа наповнена їхніми спільними кадрами. Однак щастя тривало недовго, і на цей раз втрутилася чи доля, чи необачність самого Володимира.

Настя Каменських з Володимиром Дятловим
Настя Каменських знову з чоловіком, який ледь не відправив її на той світ

Настя Каменських знову з чоловіком, який ледь не відправив її на той світ

Так, нещодавно Потап давав ексклюзивне інтерв’ю в якому зізнався, що вони з дружиною відкрили ресторан. Це вже не перша спроба подружжя управляти харчовим закладом, і наскільки зрозуміло зі слів продюсера, попередні не увінчалися успіхом. Щоб більше не отримувати жодної поразки зірки звернулися за допомогою до Дятлова, з яким, виявляється, спілкуються. Олексій абсолютно не проти таких зустрічей, і начебто забув про те, що сталося 17 років тому. Зараз усі троє є партнерами, і минуле їх не тривожить.

Потап розповів, коли Настя Каменських стане мамою
Настя Каменських знову з чоловіком, який ледь не відправив її на той світ

Нагадуємо, що продюсер дав ексклюзивне інтерв’ю в якому розповів про те, як його майбутня дружина ледь не загинула через Дятлова. Молоді люди їхали з Миколаєва до Києва на день народження. Разом із ними в машині були батьки Володимира та молодша сестра. Говорячи про цю страшну подію, у Потапа з’явилися сльози на очах. Батьки та дитина не вижили, а от Насті пощастило більше.

Продюсер зазначив, що переживши таку трагедію, Настя змінилася і ставлення до життя в неї зовсім інше

Схожі статті