Помста за Тіну Кароль? Оля Полякова зі скандалом покинула “Маску” після всього, що наговорила в ефірі

Впродовж 2021-го Оля Полякова наговорила багато зайвого своїм колегам. Скандали йшли один за одним, але на цей раз Полякова образилася сама.

Цього року Оля Полякова носила титул найскандальнішої особистості України. Співачка образила ледь не пів шоу-бізнесу під час зйомок гіпер шоу “Маска”. Вперше дісталося Тіні Кароль, яку Суперблондинка назвала “плакальницею на похоронах”. Співачки сильно посварилися через це і досі не розмовляють.

Тіна Кароль осоромилася на зйомках Новорічного Кварталу
Оля Полякова зі скандалом покинула “Маску” після всього, що наговорила в ефірі

Не обійшли образливі вислови і Камалію, яка виявилася товстою для зірки. Світлана Лобода та Лоліта, за словами білявки, виявилися скандалістками, Потап нарцисом, а Настя Каменських взагалі.

Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Винник
Оля Полякова зі скандалом покинула “Маску” після всього, що наговорила в ефірі

Глядачі реагували на це неоднозначно. Одні вважають, що таким чином проєкт привертає до себе увагу, інші ж не задоволені поведінкою Суперблондинки. І ось настав момент, коли сама Оля захотіла піти з шоу.

Оля Полякова зі скандалом покинула “Маску” після всього, що наговорила в ефірі

Нещодавно на офіційній сторінці “Маски” в соціальній мережі Instagram з’явився анонс програми, у якому було показано, як Оля Полякова зі скандалом покидає своє крісло.

Хтось в це повірив, хтось вважає що це хайп. Власне, інцидент стався через те, що шоу покинула Горила. Втім, фанати Суперблондинки можуть видихнути — вона повернулася у проєкт і продовжує жартувати на пару з Данилко.

На відміну від ображених колег, Олю Полякову не так легко вивести себе, яка вміє будь-яку драму перетворити на жарт.

Схожі статті