Чому Ігор Кондратюк та Оксана Марченко порвали стосунки: Медведчук став на заваді почуттям продюсера і ведучої

Колись Ігор Кондратюк та Оксана Марченко були дуже близькими людьми. Продюсер був переповнений ніжністю до подруги і навіть після всього, що сталося не зміг сказати в її адресу поганого слова.

Головні зірки телеканалу СТБ Оксана Марченко та Ігор Кондратюк, здавалося б такі різні і далекі одне від одного, але швидко знайшли спільну мову. Продюсер та телеведуча швидко подружилися та мали найніжніші почуття одне до одного. Здавалося б, Ігоря не можна вразити вродою, він цінує інтелект, а Оксана обожнює кутюр та спілкуватися з людьми — тим не менш, вони притягнулися наче магніти. Але 8 років тому цій історії поклали край.

Чому Ігор Кондратюк та Оксана Марченко порвали стосунки

Як відомо, Віктор Медведчук (чоловік Оксани) тісно спілкується с сильними світу цього і досить давно став кумом Володимира Путіна. У 2014-му цей факт суттєво вплинув на взаємини Кондратюка та Марченко, які через останні події опинилися по різні сторони барикад.

Чому Оксана Марченко залишила члена своєї родини у злиднях
Чому Ігор Кондратюк та Оксана Марченко порвали стосунки

Затятятому патріоту Ігоря будо не до лиця спілкування з близькими друзями ворога, інакше це було б відвертим лицемірством. Продюсер повністю обірвав зв’язки, як і більшість знайомих Марченко, які відмовилися від такого компрометуючого спілкування. Але своїх почуттів Ігор не змінив. У рамках програми “Світське життя” Катерина Осадча поцікавилася у зірки, як він ставиться до ситуації, що склалася між ним та колишньою подругою. Відповідь вразила всіх: Кондратюк заявив, що йому щиро шкода, і що на місці Оксани міг опинитися кожен.

Однак, ці слова вже нічого не змінять. Доля розкидала цих двох і усіма силами намагалася зробити їх ворогами. І хоча дружби між ними немає, зв’язок начебто залишився і досі живе.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.