Об’явилася справжня матір Лізи і Гаррі: як виглядає жінка, яка народила дітей Максиму Галкіну і Аллі Пугачовій

Максим Галкін і Алла Пугачова у 2013 році стали батьками чарівних двійнят Лізи і Гаррі. Народжувала дітей не Примадонна, адже на той момент їй було вже під 70.

Пара Галкіна і Пугачової – одна з найобговорюваніших в шоу-бізнесі, і цьому є декілька причин. По-перше, між ними велика різниця у віці – Максим молодший за Аллу Борисівну на 27 років. По-друге, гуморист значно перевершив попереднього чоловіка співачки Філіпа Кіркорова за віком. По-третє, Примадонна не хотіла втрачати коханого, тож твердо вирішила зробити йому дітей. І для неї не стало перепоною те, що фізично її можливості до материнства вже були вичерпані на той момент.

Знаменитості не приховують – скористалися послугами сурогатної матері, використовуючи власні біоматеріали. Втім, якщо з приводу Галкіна питань у публіки не виникає, то спорідненість Пугачової з двійнятами досі є приводом для суперечок і пересудів у мережі.

Гаррі та Ліза Галкіни
Гаррі та Ліза Галкіни

Дехто вважає, що свою яйцеклітину Алла Борисівна надати не могла, оскільки вже віджила репродуктивний вік. Крім того, нещодавно жінка, котра виносила і народила Лізу та Гаррі, вперше за всі ці роки вийшла з тіні.

У ЗМІ зазначається, що нею стала Олена Шириніна з казані. Для неї ця вагітність цілком і повністю була роботою, тому малюків вона віддала одразу і без проблем. Вона радіє, що зробила чудових людей батьками і подарувала життя їхнім спадкоємцям.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Сам Максим Галкін раніше розповідав, що сурогатна матір взагалі не знала, на кого працює, тож зрештою їй заплатили більше, ніж було обумовлено спочатку.

Порівнюючи зовнішність Олени і Лізи, в мережі не перестають дивуватися, як вони схожі, хоча більшість шанувальників бачать у дівчинці зовнішні риси мами Алли.

Сурогатна матір дітей Алли Пугачової і Максима ГалкінаЛізи і Гаррі Галкіних
Сурогатна матір дітей Алли Пугачової і Максима ГалкінаЛізи і Гаррі Галкіних

Також пропонуємо подивитися, як живе велика родина Пугачової і Галкіна у своєму казковому замку:

Схожі статті