48-річний Андрій Данилко довів людину до могили? Жага до слави та грошей перетворилася на справжню трагедію

Колишня партнерка Андрія Данилка по сцені, яка грала гелю, розповіла страшну правду, яка досі їй не дає спокою. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Популярний український артист Андрій Данилко свого часу шокував публіку зі знанням, що він збирається піти зі сцени. Легендарна Вєрка Сердючка припинила тішити глядачів своїми витівками та запальними піснями. Здавалося, що пішла епоха. В оточенні зірки подейкували, що він страждає від затяжної депресії і не може з нею впоратися. А от причини цього недугу, за версіями різних людей, були різні.

Андрій Данилко довів людину до могили

Найпопулярнішою думкою була депресія через конфлікт з російською владою, яка невірно трактувала текст його пісні. Втім, нещодавно його колишня партнерка по сцені Радміла Щеголова завітала на шоу “Не бреши меніi, у якому розповіла страшну правду про колектив Андрія Данилка.

Радміла Щеголова та Пндрій Данилко
Андрій Данилко довів людину до могили

Ще за часів, коли поруч з Вєркою Сердючкою та її мамою була Геля, у них в команді був присутній звукорежисер, що одного дня захворів. Чоловік тривалий час ходив з температурою 39 і ніхто йому не допоміг. Радміла з жахом згадувала, що через 3 дні після того, як його забрала швидка він помер.

Вєрка Сердючка
Андрій Данилко довів людину до могили

Експерти проєкту зазначили, що жінка дуже нервує, коли розповідає цю історію і начебто не може впоратися з муками совісті. Радміла прекрасно розуміла, що провину ніхто не несе і не мусить цього робити, але думка про те, що крапля турботи та уваги до життя іншої людини, могла його врятувати, досі не дає їй спокою. Заради колективу та роботи чоловік буквально поставив таку ставку на своє життя, і програв, а інші не просто спостерігали за цим, а просили потерпіти.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.