43-річний Андрій Дикий досяг свого і забрав Лілію Ребрик з України: країна залишиться без легендарної акторки?

Популярна українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик вийшла на зв'язок з фанатами з аеропорту, звідки разом з чоловіком Андрієм Диким вирушила за кордон.

Лілія Ребрик активно веде власний мікроблог у соціальних мережах, де ділиться не лише робочими новинами, а й моментами з особистого життя. Зірка часто публікує теплі сімейні фото з дітьми і коханим чоловіком Андрієм Диким, роман з яким, до речі, розпочався після участі у “Танцях з зірками” у 2011 році.

Андрій Дикий і Лілія Ребрик покидають Україну
Андрій Дикий і Лілія Ребрик покидають Україну

Їхня пара на паркеті була однією з найяскравіших у сезоні, і майже одразу глядачі побачили між ними іскру. Втім, пізніше в інтерв’ю Лілія розповідала, що насправді ніякого кохання з першого погляду не було. Коли Андрій вперше зайшов до Ребрик в гримерку, вони взагалі зрозуміли, що вже знайомі – колись акторка вела турнір з бальних танців, у якому Дикий брав участь як професійний танцюрист. Тож вони привіталися наче старі друзі і почали тренуватися.

“Коли я дивилася на Андрія в найперший раз, сидячи у своїй гримерці, я точно не думала про те, що цей симпатичний хлопець – мій майбутній чоловік. А Вова Ткаченко, до речі, наш суперник по шоу, через пару днів раптом ні з того ні з сього сказав, що у нас будуть гарні діти. Як у воду дивився!”, – наводить слова Лілії “Караван історій“.

Після фінального ефіру герої статті кілька годин провели в ресторані, дивлячись одне на одного, і з того моменту більше не розставалися. Вже 10 років вони щасливі у шлюбі і виховують двох чудових доньок Діану та Поліну. А сьогодні, 20 грудня, у себе в Інстаграмі Лілія Ребрик повідомила, що покидає Україну.

Спочатку з зони очікування аеропорту “Бориспіль” артистка написала:

“Є план!”.

Лілія Ребрик вийшла на зв'язок з аеропорту перед тим, як покинути Україну
Лілія Ребрик вийшла на зв’язок з аеропорту перед тим, як покинути Україну

А потім виклала спільне фото з чоловіком на тлі літаку, але напрямок польоту не розсекретила:

“Вгадаєте, куди ми зібралися? В нас з Андрієм є класний романтичний привід”.

Схоже, що подружжя не на завжди покидає країну, на відміну від Сніжани Єгорової, яка повідомила про переїзд до Туреччини.

Схожі статті