54-річний Дмитро Гордон зі скандалом розніс Квартал і насварив Кошового з Пікаловим: за що дісталося комікам

Тривалий час Дмитро Гордон зберігав дружні стосунки з гумористами "Вечірнього Кварталу", але зараз все змінилося. Чому журналіст насварив коміків?

Як відомо, у популярного українського тележурналіста Дмитра Гордона доволі цікаве та специфічне почуття гумору. Досить важко уявити себе, що він може образитися, адже гості в нього бувають доволі скандальні та грубі. З’ясувалося, що і таке може статися.

Дмитро Гордон
Дмитро Гордон зі скандалом розніс Квартал і насварив Кошового з Пікаловим

Днями коміки “Вечірнього Кварталу” опублікували нове відео програми “Чисто News”, в якому велику частку ефіру присвятили Гордону та його заявам про президента Володимира Зеленського та Студію “Квартал 95”.

Дмитро Гордон зі скандалом розніс Квартал і насварив Кошового з Пікаловим

Актори Вечірнього кварталу
Дмитро Гордон зі скандалом розніс Квартал і насварив Кошового з Пікаловим

У новому відео звучить різка критика на адресу Гордона, на що він відреагував не менш різко. У відповідь на недоречний гумор Гордон плсварився на зовнішність акторів “Кварталу 95”. У румках шоу “Година Голованова” на каналі “Україна 24” журналіст заявив, що обидва ведучі сильно погладшали. Однак, далі зовнішності журналіст не наважився заходити.

Дмитро Гордон показав невістку
Дмитро Гордон зі скандалом розніс Квартал і насварив Кошового з Пікаловим

“Сидять Женя Кошовий та Саша Пікалов, я думаю, що треба, напевно, не знімати їх однією камерою – треба знімати двома камерами, бо вони вже не влазять у екран. Взагалі я дивлюся, мордата людина сидить в екрані і я собі кажу: ні, це не Женя Кошовий”, — прокоментував зірка.

Також Гордон не втримався та натякнув на можливі проблеми Пікалова з зеленим змієм. Варто відмітити, що Дмитро тривалий час підтримував тісний зв’язок з Володимиром Зеленський і всіляко підтримував його. З коміками Квартал у нього також ніколи не спостерігалося жодних проблем. Але часи змінюються, і взаємини холонуть.

Знаючи любов учасників Кварталу виходити з таких ситуацій з гумором, можна чекати на смішну зустріч зірок на сцені та багато коментарів від коміків у сторону Гордона. І якщо знаменитий журналіст трохи відпустить свою образу, то і у його програмі можна буде почути жарти на цю тему.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.