Зірка ТСН Алла Мазур після новини про ремісію знову збирає гроші на лікування раку: інакше син залишиться один

Відома українська ведуча Алла Мазур вже рік, як вільна від страшного діагнозу — раку. Зараз зірка знаходиться у стані ремісії, але вона не забуває, що хвороба може повернутися в будь-який момент.

Відома українська телеведуча ніколи не приховувала, що після того, як вона дізналася про свій діагноз, її життя змінилося назавжди. Журналістці довелося змінити своє ставлення до безлічі речей, а також у неї з’явилося бажання допомагати іншим.

Алла Мазур після новини ремісію знову збирає гроші на лікування раку

Зараз вона активно підтримує людей, які проходять через те саме, що і вона колись. Алла створила спеціальні курси, відвідує різноманітні заходи для просвітлення аудиторії, а також збирає гроші на лікування онкохворих людей. Але деяким вона приділяє особливу увагу. Так, деякий час тому вона завершила збір коштів для хлопчика, який потребував хіміотерапії, а на цей раз врятувала молоду маму, яка хотіла жити не тільки для себе, але і для своєї дитини, у якої, окрім неї нікого немає.

Алла Мазур після новини ремісію знову збирає гроші на лікування раку

Так, прес-служба телеканалу 1+1 сповістила, що Алла Мазур завершила збір коштів для чергової пацієнтки і відтепер молода мама зможе рік лікуватися, не хвилюючись за витрати.

Алла Мазур після новини ремісію знову збирає гроші на лікування раку

“Великий сюрприз для нас влаштували! Дякую за це, а ще більше вдячні всім за допомогу. Без підтримки глядачів та Алли, нам було б дуже важко зібрати гроші на ліки. Завдяки вашій підтримці я живу зі своїм сином, я просто маю звичайне життя, не прошу кожен день гроші на свої ліки, не думаю щохвилини, де взяти ці кошти, бо сума дуже велика для нас, ми самі її ніде не знайшли б. Дякуємо за звичайне життя”, – поділилася своїми емоціями онкохвора Оксана Лисенко.

Це неймовірний результат і героїня статті не ховала своєї радості від того, Що їй не доведеться вимолювати копійки аби вижити.

Схожі статті