Зірка Сніданку Єгор Гордєєв притулився до Шовкопляс і не залишив сумнівів щодо своїх почуттів: “Нелічка, кохаю”

Популярний український телеведучий Єгор Гордєєв знову селлихнуі мережу своїми обіймами з Нелею Шовкопляс. Усі деталі дізнатеся у статті

Один з найвідоміших дуетів на українському телебаченні — Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв зуміли побудувати здорові гармонійні відносини, які виконують позитив і дарують його іншим. Але за цією енергетикою глядачі намагаються побачити дещо інше. Наприклад, глибокі почуття, кохання, любов.

Єгор Гордєєв нарешті зізнався у близькості з заміжньою Нелею Шовкопляс
Єгор Гордєєв ніжно притулився до Шовкопляс і не залишив сумнівів щодо своїх почуттів

Єгор Гордєєв ніжно притулився до Шовкопляс і не залишив сумнівів щодо своїх почуттів

Але їхнє перше знайомство було доволі дивним. Ведуча досі не може забути своєму партнеру, як він запізнився на зустріч з нею. Вони довго звикали працювати разом, але потім їхні взаємини переросли у дещо більше. Саме тому в них виходить створити атмосферу любові та взаєморозуміння. На жаль для фанатів цієї пари, у неї є чоловік та двоє синів, які заважають їй зробити вибір, на який чекає від неї аудиторія.

Але тішити мережу світлинами, на яких Єгор та Неля виглядають наче закохані, обидва не припиняють. Так, нещодавно на офіційній сторінці телеканалу “1+1” в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, на якій різні телеведучі постали у новорічній фотосесії. Серед них опинилися і Єгор з Нелею.

Єгор Гордєєв ніжно притулився до Шовкопляс і не залишив сумнівів щодо своїх почуттів. Скріншот коментарів під публікацією каналу 

Фанати шоу, які представляють усі сфотографовані журналісти, було неймовірно раді побачити ці кадри. Адже подібні промо-компанії неабияк впливають на новорічний настрій та дарують особливі враження перед святами.

Схожі статті