|
20.12.2021 23:54

Як виглядає кіт ревізора Ольги Фреймут: товстий та похмурий Степан, схожий на свою зіркову хазяйку (ФОТО)

Ольга Фреймут у своєму особистому блозі похизувалася фотографіями домашньої рутини: зірка показала, як вона прикрашає будинок до нового року, а також познайомила прихильників зі своїм котом.

Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася завдяки роботі в ранковому шоу “Підйом” на Новому каналі разом із Олександром Педаном та Сергієм Притулою. Пізніше жінка стала зіркою “Ревізора” та програми “Хто зверху”. Зараз теледіва займається особистим курсом з етикету та досить рідко з’являється на телебаченні – увесь вільний час вона віддає дітям і чоловіку.

Фреймут – мати двох доньок та сина. Старшу Злату вона народила ще до початку роботи на телебаченні. Тоді Ольга жила в Англії та познайомилася з симпатичним лондонцем, з яким і перебувала в стосунках декілька років – саме він став татом Злати. Пізніше пара розлучилася, а жінка разом з донькою повернулася до України.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Тут ведуча мала ще декілька невдалих спроб створення сім’ї, однак їй все ж вдалося знайти своє жіноче щастя. Ольга вийшла заміж за генерального директора Нового каналу Володимира Локотка. Саме йому зірка народила доньку Євдокію та сина Валерія. Зараз велика сім’я мешкає разом у просторному будинку.

Фреймут часто ділиться моментами побуту з підписниками в особистому блозі. На нових сторіс Оля показала, як учить молодшу доньку Євдокію прибирати. Дівчинка одягла ролики, в яких каталася по величезному особняку разом із шваброю. На фоні відео помітно, що Ольга вже встигла нарядити новорічну ялинку.

Ольга Фреймут засвітила інтер’єр свого будинку та показала, як Євдокія прибирається

А на ще одному сторисі зірка вже показувала свого кота. Він сидів і розкинув лапи, позуючи біля стіни.

Кіт Ольги Фреймут

“Наш кіт Степан, але Хлоя”, – написала телеведуча.

Домашній улюблениць зірки насмішив мережу. Адже Степан сидів на кухонному столі з цікавим виразом обличчя та чухав животик лапкою.