43-річна Ані Лорак кардинально змінила зачіску і зробила хімзавивку: турок Мурат впустив феноменальну красуню

Ані Лорак в особистому блозі показала своїм підписникам новий та дещо незвичний для артистки концертний образ. Щоб побачити фоно співачки з зачіскою в африканському стилі - читайте далі.

Ані Лорак – одна із найбільш популярних артисток на естраді відразу в декількох країнах. Її талант та красу признали навіть на міжнародній арені після участі зірки в пісенному конкурсі Євробачення. Номер Ані й досі займає лідируючі місця серед найулюбленіших виступів усіх країн на змаганні.

Яскраво складалася не лише кар’єра Лорак, а й її особисте життя. У 2009 році співачка вийшла заміж за турецького красеня Мурата Налчаджиоглу, з яким познайомилася на його батьківщині під час відпустки. Через два роки в пари народилася донька Софійка, яка, на думку багатьох прихильників, надзвичайно схожа водночас і на маму, і на тата.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Проте щаслива казка закінчилася у 2019 році. Тоді улюблениця мільйонів показала усі скелети з подружньої шафи – виявляється Мурат їй неодноразово зраджував. Прихильники самі переконалися в цьому, коли в мережі з’явилося відео, де чоловік Ані проводить час з іншою дівчиною. За поведінкою було зрозуміло, що між парою щось більше ніж дружба.

Після цього співачка оформила розлучення та переїхала до Москви, а її екс-коханий залишився у Києві. Цього року стало відомо, що турецький красень знову планує піти під вінець. На цей раз його обраницею стала візажистка з Києва.

Ані Лорак же продовжує активно розвивати кар’єру закордоном та дивувати фанатів новими концертними шоу. У своєму особистому блозі виконавиця похизувалася новою зачіскою. Артистка зробила для виступу яскраві афро-кучері, від яких залишилися у захваті усі прихильники поп-діви.

“Новорічний марафон продовжується”, – написала Ані.

  • “Неочікувано, але сміливо”;
  • “Вам пасує, Ані”;
  • “Гарна у будь-якому образі”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті