|
21.12.2021 11:48

51-річна Ірина Білик показала інтер’єр свого надсучасного будинку: купила на гроші Андрія Данилка (ФОТО)

Вже багато років Ірина Білик дарує слухачам свої пісні. Уявити сучасну українську естраду без неї неможливо. Публіка любить Ірину за те, як вона поєднує статус зірки з простотою характеру і відсутністю пафосу. Це вона регулярно демонструє у соціальних мережах. Саме там артистка і показала кадри з повсякденного життя, які знімала у своєму затишному будинку.

Як виглядає будинок Ірини Білик

В Інстаграмі Ірини Білик з’явилося відео з Дня святого Миколая, коли до її 6-річного сина Табріза завітав сам Миколай з помічником, у якому коментатори впізнали Діму Коляденка.

Аби отримати подарунок, хлопчик прочитав українською мовою вірш, чим зачарував користувачів мережі. Також підписники звернули увагу на інтер’єр будинку знаменитості. Підлога в довгому коридорі мармурова, на стінах червоні шпалери з візерунком під стьобані сидіння в кафе у стилі п’ятдесятих. Чудово вписуються в стиль білі двері з затемненою вставкою.

Маєток на гроші Андрія Данилка

В одному зі своїх інтерв’ю поп-діва зізналася, що частину грошей на житло їй позичив Андрій Данилко. Ціни на нерухомість в котеджному містечку Козирна карта в Березівці (Київська область) стартують від 7 мільйонів гривень.

Будинок Ірини Білик

Будинок Ірини Білик одноповерховий і доволі просторий. Зовні нагадує типове американське бунгало, обладнаний сонячними батареями. У подвір’ї можна побачити багато зелені, затишну зону відпочинку. По сусідству зі співачкою живуть художниця Євгенія Гапчинська, музикант Гарік Кричевський.