42-річний Дан Балан показав зустріч з дівчинкою, яка з розбігу застрибнула йому на руки: скучила за татусем?

Особисте життя молдавського артиста завжди було таємницею для його шанувальниць, але завдяки появі соціальних мереж, розсекретити знаменитостей нескладно.

Популярний молдавський виконавець Дан Балан намагається захищати себе від цікавості фанатів і повністю відсторонився від преси та шанувальників. І хоча фанати активно оновлюють інформацію про артиста, яку їм вдається віднайти, її все одно занадто мало, щоб мати чітку картину життя Дана. На щастя, соціальні мережі дають можливість дізнатися зірок більше і краще, а фан-акаунти публікують цінні кадри, яких не знайдеш ніде.

Дан Балан буде зустрічати Новий рік з немолодою білявкою в Нью-Йорку
Дан Балан показав зустріч з дівчинкою, яка з розбігу застрибнула йому на руки

Дан Балан показав зустріч з дівчинкою, яка з розбігу застрибнула йому на руки

Нещодавно на одній з таких сторінок і було оприлюднено відео, що сколихнуло мережу. К ролику Дан Балан розкриває обійми крихітній дівчинці, яка поспішає йому назустріч. Дитина радісно застрибує на руки зірки, чим видає близькі відносини з ним. Дівчинка може бути як донькою Балана, так і його племінницею, адже у рідної сестри співака Сонди є спадуоємиця такого ж самого віку.

Спорідненість знаменитості з дівчинкою доводить присутність матері самого Дана — Людмили Балан, яка щиро посміхається на тлі ніжної сцени.

Нагадуємо, пліткують про те, що співак вже був одружений на румунській моделі Еллі Крупеніній, але шлюб швидко розвалився через щільний графік та ревнощі дівчини. У цьому союзі у зірки народився первісток Алан, але жодних деталей стосовно дитини немає. Як і інформації про інших нащадків, які, імовірніше за все, є. Зараз артист не заходить далі короткотривалих інтрижок і навіть не приховує зв’язок з деякими дівчатами, адже не має серйозних намірів.

Схожі статті