Зірка Сніданку Руслан Сенічкін ніжно притулився до Барбір та вже не поступиться нею: “Люда – одна єдина у серці”

Часто робота на телебаченні впливає на особисте життя зірок: вони або знаходять кохання в шоу-бізнесі, або ж не находять його зовсім. До категорії відноситься Руслан Сенічкін?

Відомий український тандем — Руслан Сенічкін та Людмила Барбір змогли з співпраці виростити справжню дружбу, яка, за думкою глядачів, от-от переросте у кохання. Однак, існує декілька факторів, які роблять мрії аудиторії про пару з цих телеведучих нездійсненними. Перш за все, Людмила – заміжня жінка, яка виховує сина і щаслива з чоловіком. Але надія помирає останньою…

Руслан Сенічкін ніжно притулився до Барбір та вже не поступиться нею

Так, нещодавно на особистій сторінці Людмили в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, яка була зроблена на заході. Зірку супроводжував її партнер — Руслан Сенічкін. Обидва виглядали неймовірно, зробивши акцент на контрасті чорного та білого кольорів.

На кадрах він ніжно притулився до колеги та підкреслив цими діями їхню близькість.Фанати одразу ж відреагували на ніжні знімки та написали про свої враження у коментарях під оприлюдненими фото.

Руслан Сенічкін ніжно притулився до Барбір та вже не поступиться нею. Скиньте коментарів під публікацією Людмила Барбір

Варто відмітити, що зірки неодноразово зізнавалися у тому, що спілкуються поза зйомками. За тривалий час спільної праці Руслан та Людмила стали кращими друзями. Разом вони зроблять гроші і поза студією, проводячи різноманітні приватні заходи. Аудиторію дуже цікавить холостяцьке життя Руслана, яке все ніяк не припиняється. Чоловік зауважує, що не є сімейною людиною і навіть не мріє про створення родини.

Схожі статті