44-річна Камалія зізналась, що 66-річний чоловік Захур відмовляє їй в певних задоволеннях: вже не той вік

Після зйомок до новорічних свят відома українська співачка Камалія рушила разом з сім'єю на відпочинок у горнолижний курорт, звідки розповіла цікаві речі про свого чоловіка.

Грудень був дуже непростим для українських знаменитостей, які увесь місяць працювали, не покладаючи рук, перед новорічними святами. У їх число увійшла і Камалія, яка взяла участь у безлічі святкових телепроєктів. Зараз артистка може насолодитися відпочинком та підготуватися до канікул. Для цього вона обрала український найдорожчий горнолижний курорт Буковель. Саме тут туди зіркове сімейство рушило, щоб набратися вражень.

Камалія зізналась, що 66-річний чоловік Захур відмовляє їй в певних задоволеннях

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину на тлі білого снігу, та постала у новому блакитному костюмі та з хорошим настроєм. У родини прекрасна репутація, тому підписники зірки часто запитують в неї і про чоловіка, який не припиняє бути цікавим аудиторії.

Так, одна з фанаток артистки поцікавилася, чи катається коханий з нею на лижах. Камалія відповіла, що “вже ні”, підкреслюючи той факт, що раніше Мохаммад ставав на них і розважався разом сім’єю.

Камалія зізналась, що 66-річний чоловік Захур відмовляє їй в певних задоволеннях. Скріншот коментарів під публікацією співачки

Зараз металургійному королю 66 років, і його небажання займатися екстремальним спортом цілком обгрунтоване. Тим паче, що він ще й не надто безпечний.

А от артистка, здається, навпаки зовсім не відмовляє собі у активних видах відпочинку та бери від життя усе, поки є можливість. Поки що артистка не показала, як розважаються її доньки та чоловік у Буковелі, але все попереду.

Схожі статті