|
22.12.2021 16:30

38-річний Дзідзьо залицяється до дружини Олега Винника Таюне: зірка покидає проєкт “Маска” і відміняє концерти

Між популярними українськими артистами Дзідзьо та Олегом Винником виникла доволі цікава ситуація, яка може навіть вилитися в скандал. Усі деталі в статті.

2021-го Михайло Хома та Олег Винник як ніколи тісно співпрацюють, адже займають крісла детективів у проєкті “Маска”. На шоу відбуввється багато захопливих подій, які зірки обговорюють між собою, розвиваючи їх та направляючи у необхідне русло.

Дзідзьо залицяється до дружини Олега Винника Таюне

Фінал цієї програми вже наближається і нерозгаданих персонажів залишилося дуже мало. Одним з них є жирафа, яка, за думкою Олі Полякової, стовідсотково є Квіткою Таюне. І так склалося, що увесь цей час розлучений Дзідзьо активно фліртував та залицявся до зірки, яка ховається за цією маскою.

Дзідзьо залицяється до дружини Олега Винника Таюне. Кадр з ефіру програми “Маска”

Олег Винник на це реагує спокійно, адже не вірить, що за маскою ховається саме його таємна дружина.

“Люди добрі, дуже важлива річ — якщо це Таюне, то я покидаю цей проект, більше, я відмовляюся від усіх концертів! Адже так розвести мене – нереально!” – повідомив виконавець.

Нагадуємо, що про стосунки повелителя вовчиць та його бек-вокалістки підозрювали давно. А деякі зірки, як Оля Полякова, підказували глядачам, що серце зірки зайняте. Так, якось співачка заявила, що він постійно знімає обручку перед зйомками. А нещодавно колишні односельчани Олега дали ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердили, що були свідками його весілля з Таїсією. Мовляв, відсвяткували на два села, а на початку дев’яностих зіркова пара рушила до Німеччини на заробітки.

Дзідзьо залицяється до дружини Олега Винника Таюне

Саме там Олег Винник за 10 років став справжньою зіркою, придбав квартиру, народив сина та облаштував студію звукозапису. Подейкують, що його син Юліан і нині живе в Берліні.