48-річний Андрій Данилко притулився до мами Вєрки Сердючки Білоконь і взяв її долоню у свою: “Знайшов пару”

Стосунки Андрія Данилко та Інни Білоконь вже давно викликають сумніви у глядачів, які підозрюють їх у тривалому романі. Що насправді відбувається між старими партнерами, дізнайтеся у нашій статті.

Вперше з’явившись на екрані Андрій Данилко та Інна Білоконь справили фурор. І хоча артисти уникали можливостей показати реальні обличчя, за 25 років праці на телебаченні довелося розкритися і з інших сторін. Як відомо, Андрій Данилко досі самотній. А його партнерка, з якою він познайомився в училищі, давно заміжня та виховала двох дорослих дітей.

Данилко лагідно притулився до Інни Білоконь та не залишив сумнівів щодо своїх почуттів

Але, скільки років разом виступають Андрій та Інна, стільки ж ходять чутки навколо їхнього роману, який вони заперечують.

Данилко лагідно притулився до Інни Білоконь та не залишив сумнівів щодо своїх почуттів. Скріншот взято з кадру шоу “Маска”

Дії знаменитостей, які постійно межують з поняттям дозволеного, викликають глядачів природну реакцію. Безкінечні поцілунки, обійми та тримання за руки змушують їх вважати, що Інна насправді зустрічається зі своїм босом.

Андрій Данилко зізнався у романі з Інною Білоконь
Данилко лагідно притулився до Інни Білоконь та не залишив сумнівів щодо своїх почуттів

Жодне інтерв’ю артиста не проходить без запитань про маму Вєрки Сердючки, яка, імовірно, є його коханкою або дружиною. Кожного разу Данилко заперечує любовні стосунки з нею, і кожного разу йому не вірять.

Данилко лагідно притулився до Інни Білоконь та не залишив сумнівів щодо своїх почуттів. Скріншот коментарів під інтерв’ю співака

Цікаво, що декілька днів тому акторка Радміоа Щеголова, яка також працювала у колективі співака, зізналася, що мала з ним близькість. А от стосовно Інни не вимовила ані слова.

Схожі статті