ТОП-5 весіль українських зірок 2021 року: Іванна Онуфрійчук, Тарас Цимбалюк та інші – як гуляли знаменитості

У 2013 році відбулося чимало гучних весіль в українському шоу-бізнесі. Хто саме з вітчизняних зірок перестав бути холостяком або холостячкою — читайте далі.

Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк з дружиною
Тарас Цимбалюк з дружиною

Тарас Цимбалюк став справжньою зіркою українського кіно за останні декілька років. Артист вже встиг заявити про свій талант на театральній сцені. Проте ролі в “Кріпосній” та серіалі “Спіймати Кайдаша” зробили його затребуваним артистом і в кіноіндустрії. Красунчик Цимбалюк швидко обзавівся своєю базою фанаток, які б мріяли підкорити серце актора, проте, як виявилося — воно вже зайняте. Цього року Тарас зіграв весілля зі своєю обраницею Тіною Антоненко-давидович серед Карпат, тож церемонія видалася неймовірно загадковою та атмосферною.

Іванна Онуфрійчук

Весілля Іванни Онофрійчук
Весілля Іванни Онофрійчук

Телеведуча та зірка “1+1” Іванна Онофрійчук зірвала справжній куш — дівчина підкорила серце казахського мільярдера Алмаза. Тепер Іванна вважається однією з найбагатших зірок в українському шоу-бізнесі. Відповідно й весільні церемонії в пари були яскравими.  Перше весілля новоспечене подружжя зіграло на Мальдівах, а розписалися в листопаді в Києві. До речі, родичі Алмаза летіли до України з кількома пересадками, щоб потрапити на захід. Самі ж наречені їхали на церемонію на Rolls-Royce.

Еліна Світоліна

Весілля Еліни Світоліної
Весілля Еліни Світоліної

Щасливим 2021 рік став і для спортсменки Еліни Світоліної. Вона зіграла весілля у бузковому стилі в Швейцарії зі своїм коханим — колегою-тенісистом Гаелем Монфісою.

Анжеліка Терлюга

Весілля Анжеліки Терлюги
Весілля Анжеліки Терлюги

Вийшла заміж у 2021 році й срібна чемпіонка Олімпійських ігор та світова призерка з карате Анжеліка Терлюга. Її весільна церемонія в американському стилі з тренером Володимиром Зарецьким відбулася в Одесі. Найбільше запам’ятався момент, коли біля весільної арки зі сльозами на очах на неї чекав майбутній чоловік.

Григорій Бакланов

Григорій Бакланов весілоя
Григорій Бакланов весілля

Ще одна зірка “Спіймати Кайдаша” Григорій Бакланов також цього року відгуляв весілля з колегою Анастасією Цимбаларою.

Схожі статті