35-річну Злату Огнєвіч і фіналіста Холостячки-2 Дмитра Шевченка доля знову звела разом: другий шанс на кохання

У фіналі 2 сезону романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч розбила серце Дмитра Шевченка і обрала Андрія Задворного, але, як виявилося згодом, помилилася.

Після акторки Ксенії Мішиної шукати своє кохання на очах у всієї країни вирушила співачка Злата Огнєвіч. Серед багатьох гідних кандидатів у фінал пройшли бізнесмени Діма Шевченко і Андрій Задворний. Побачення з першим були сповнені романтикою, поцілунками, обговоренням спільного майбутнього, тоді як другий чоловік нерідко розчаровував Холостячку своїми вчинками і думками. Тим не менш, саме в нього вона закохалася і саме йому сказала “Так”.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний

Дмитро пізніше в інтерв’ю зізнався, що перед фінальною церемонією був впевнений, в перемозі, тож для нього рішення Злати стало болісною несподіванкою. Шевченко по-справжньому закохався в Огнєвіч і пішов на проєкт з метою створити сім’ю, але шанс побудувати стосунки з нею, здавалося б, втрачений. Втім, доля знову їх звела.

У Злати Огнєвіч і Дмитра Шевченка з’явився другий шанс?

Через півтора місяці після завершення реаліті Андрій Задворний кинув Злату через те, що його закоханість пройшла. Як розповідала зірка, в момент, коли вона почула ці слова від коханого, було відчуття, наче по серцю проїхалися бульдозером.

Але згодом доля вдруге звела Шевченко і Огнєвіч. Діма знявся у серіалі “Кава з кардамоном”, до якого Злата написала саундтрек під назвою “Що б там не сталося”.

Злата Огнєвіч і Дмитро Шевченко знову разом завдяки серіалу Кава з кардамоном
Злата Огнєвіч і Дмитро Шевченко знову разом завдяки серіалу Кава з кардамоном

Фанати впевнені, що екс-пара не просто так опинилася знову разом і Всесвіт дає їм другий шанс. Хоча в пост-шоу “Холостячки” Дмитро запевнив, що вже не холостяк і знайшов нову дівчину, котра виявилася сусідкою Злати по під’їзду. Цікавий збіг, чи не так?

Схожі статті