40-річна Лілія Ребрик зіграла весілля і показала свого нареченого: знайшовся чоловік, який перевершив Дикого?

Популярна українська телеведуча о Лілія Ребрик схвилювала мережу фотографіями з весілля. Що відбувається та хто став нареченим?

Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик вже багато років перебуває у щасливому шлюбі з танцюристом Андрієм Диким, з яким познайомилися під час зйомок перших сезонів танцювального шоу. У цьому союзі народилося двоє прекрасних дівчат — Діана та Поліна, які своїм існуванням прикрасили життя знаменитостей.

Лілія Ребрик покинула Україну разом з Андрієм Диким
Лілія Ребрик зіграла весілля і показала свого нареченого. Телеведуча разом з чоловіком Андрієм

Ідилії в сімействі можна лише позаздрити — на кадрах пара завжди постає щасливою, а в інтерв’ю поводить себе, як команда, жодним чином не видаючи проблем, які можуть виникати в парі.

Лілія Ребрик зіграла весілля і показала свого нареченого

Фотографії, які нещодавно з’явилися на особистій сторінці Лілії Ребрик в соціальній мережі Instagram могли здивувати тих, хто зайде у її профіль вперше. Справа в тому, що сорокарічна білява красуня постала у розкішній весільній сукні в підлогу разом зі своїм нареченим. Фасон її наряду вражає та, імовірніше за все, він коштував їй немалих грошей.

Однак, ті, хто довго слідкує за теледівою знають, що таким чином вона вирішила відсвяткувати річницю шлюбу зі своїм чоловіком. Тож в Андрія Дикого не з’явився конкурент. Навпаки, можна сказати, що він знову завоював свою кохану, адже не кожна пара наважується святкувати річницю весілля. Поки що у шоу-бізнесі таких подружь двоє — Настя Каменських та Потап і Ольга Сумська з Віталієм Борисюком.

Шанувальники пари дуже тепло відреагували на ці світлини та почали вітати Лілю Ребрик до Андрія Дикого з річницею. До речі, вона в них трояндова цього року.

Схожі статті