39-річна Ольга Фреймут показала, як виглядає її мама у 60 років: елегантна жінка, молодша за зіркову доньку

Ольга Фреймут привітала свою маму з 60-річчям в особистому блозі. Телеведуча поділилася яскравим фото найріднішої людини. Щоб побачити його — читайте далі.

Телеведуча Ольга Фреймут прославилася на всю Україну завдяки своєму неповторному стилю та манерам. Першу зіркову славу їй принесло ранкове шоу “Підйом” на Новому каналі, яке Ольга вела разом із Сергієм Притулою та Олександром Педаном. Теледіву часто “сватали” з колегами з легендарного тріо, однак вони виявилися просто друзями.

Фреймут мала кілька спроб побудувати щасливе сімейне життя. До кар’єрі на телебаченні Фреймут жила та працювала в Лондоні, де познайомилася з англійцем, якому народила доньку Злату. Проте ця історія кохання закінчилася розлученням, тож жінка разом із дівчинкою повернулася на Батьківщину.

Старша дочка Ольги Фреймут Злата
Старша дочка Ольги Фреймут Злата

В Україні Оля довго шукала “того єдиного”, і їй таки вдалося зустріти своє щастя. Зараз ведуча заміжня за генеральним директором Нового каналу, якому вона подарувала доньку та сина.

Не зважаючи на те, що факти з особистого життя зірки досить відомі, Фреймут не любить говорити про родину на широкий загал і рідко ділиться спільними фото з домашніми в особистому блозі, хоча за нею й слідкують сотні тисяч підписників. Виключення Ольга не зробила навіть у день народження своєї мами Алли Михайлівни.

Ольга Фреймут з мамою
Ольга Фреймут з мамою

Проте на своїй сторінці бабусю привітала онука 15-річна Злата Мітчелл. Дівчинка опублікувала фотографію Алли Михайлівни:

“З днем народження! Я люблю тебе”, — написала донька Фреймут.

Фото: Instagram Злати Мітчелл
Фото: Instagram Злати Мітчелл

На знімку іменинниця позує у фіолетовій кофтині з акуратною зачіскою. Відомо, що Алла Михайлівна відсвяткувала свій 60 день народження. Ольга Фреймут не раз чула від прихильників, що вона надзвичайно схожа на маму.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.