72-річний Михайло Поплавський нарешті показав свою юну та світловолосу обраницю з довгими ногами: “Щастя є”

Головний співочий ректор Михайло Поплавський презентував нову пісню та кліп на пісню "Щастя є". Щоб побачити кадри з бекстейджу зйомок — читайте далі.

72-річного шоумена Михайла Поплавського можна назвати одним із найпопулярніших холостяків України. Принаймні так вважають його прихильники, адже сам ректор університету культури рідко говорить про своє особисте життя.

Вперше відверто про своїх жінок артист заговорив в інтерв’ю для проєкту “Кава з перцем”. Виявилося, що у Михайла Михайловича за плечима два шлюби – обох обраниць чоловіка звали Людмилами.

Перша дружина Поплавського

Як виглядала перша дружина Михайла Поплавсього

Зі своєю першою Людмилою майбутній ректор познайомився ще до початку навчання в столиці. Жінка працювала сільською фельдшеркою та мріяла про тихе сімейне життя. А ось її новоспечений чоловік дивився на життя під іншим кутом – він постійно шукав пригод та хотів слави. Людмила не підтримала Михайла, коли той вирішив поїхати в Київ, щоб вступити в університет культури – це й стало причиною їхнього розлучення. Разом пара прожила трохи більше року.

Друга дружина Поплавського

Михайло Поплавський з другою дружиною
Михайло Поплавський з другою дружиною

Своє друге кохання співочий ректор зустрів на студентській дискотеці й відразу закохався. Жінка подарувала йому єдиного сина. Але у 2009 році подружжя подало на розлучення. За словами Михайла Михайловича, у них просто згасли почуття і їм стало нецікаво разом.

З ким зараз зустрічається Поплавський?

В інтерв’ю для “Кави з перцем” шоумен зізнався, що зараз його серце зайняте. Проте з ким саме він живе та зустрічається, Поплавський не розповів. Ректора університету культури часто підозрюють в романах зі студентками, проте сам він ніколи не коментує подібних підозр. Однак дівчата постійно з’являються у його кліпах та концертних програмах. Не виключенням стала й нова робота артиста на пісню “Щастя є”.

У кліпі Поплавський у червоному блискучому піджаку та сріблястому гольфі співає у компанії красунь-блондинок у вечірніх сукнях. Прем’єра відеокліпу має відбутися вже за декілька днів.

Схожі статті