Оля Полякова здала тест на коронавірус і згадала про заходи індивідуального захисту

Оля Полякова, яка в Харкові давала концерт для повного стадіона, розповіла в соцмережі, що здала тест на коронавірус.

Відома українська співачка Оля Полякова, навколо концерту якої в Харкові недавно розгорівся скандал, здала тест на коронавірус, і закликала своїх шанувальників користуватися засобами індивідуального захисту та бути обережними.

Наразі артистка чекає результатів тесту, зізналася вона в Instagram.

“Дітки, я тільки що здала ПЛР-тест на” ковід “, тому що у мене вже є в оточенні люди, які хворіють. Здала аналіз на антитіла. Буду знати, може я вже перехворіла. І все вам розповім через 72 години. Від себе хочу сказати, не нехтуйте засобами власного захисту. Носіть маски, мийте руки. Бережіть себе і не хвилюйтеся, все буде добре”, – розповіла Полякова в сторіз в Instagram.

Нагадаємо, 3 жовтня Оля Полякова провела святковий концерт до Дня вчителя в Харкові. Судячи з численних фото і відео з мережі, ні про яку соціальну дистанції мови там не йшлося, натовп людей на стадіоні був дуже щільним. Також деякі глядачі прийшли на виступ без масок.

Нещодавно Оля Полякова вирішила з’ясувати, чому її всі звинувачують за цей концерт в голови Харківської ОДА Олексієм Кучером. Співачка організувала прямий ефір, під час якого стверджувала, що її концерт не був забороненим, і що вона закликала людей вдягнути маски.

Концерт Олі Полякової в Харкові
Концерт Олі Полякової в Харкові

Зазначимо також, що 16 жовтня Полякова опублікувала фрагмент своєї дискусії з міністром охорони здоров’я Максимом Степановим, в якому пожартувала про те, що “концерти Полякової призводять до зниження зростання кількості нових захворювань”.

Схожі статті