43-річний Арсен Мірзоян вибачився перед Тонею Матвієнко за ревнощі, але втримати її не зміг: “Розсталися”

Популярний український співак Арсен Мірзоян поділився з підписниками в мережі сумними віршами про нерозділене кохання, чим змусив багатьох думати, що вони з Тонею Матвієнко розсталися.

Арсен Мірзоян став частиною родини народної артистки Ніни Матвієнко у 2017 році, коли одружився на її дочці Тоні. На той момент у пари вже була спільна дитина, а поворотним моментом для них став “Голос країни”, де вони і познайомилися. Романтичні стосунки між ними зав’язалися вже після завершення проєкту, адже коли музиканти зрозуміли, що хочуть бути одне з одним, на Арсена вдома чекала родина – дружина і двоє дітей.

Рішення покинути минуле життя Мірзоян приймав не легко і не швидко. Одразу ж кидатися у вир з головою він не хотів, адже не мав упевненості в тому, що почуття до Тоні серйозні і не швидкоплинні, однак зрештою послухав своє серце і пішов за його покликом.

Арсен Мірзоян покинув дружину заради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян покинув дружину заради Тоні Матвієнко

Парі довелося витримати цілий шквал критики і засудження. Антоніну охрестили розлучницею, Арсена зрадником, проте з підтримкою одне одного вони все витримали, а їхнє кохання тільки зміцніло. Та сімейна ідилія похитнулася з новим постом Мірзояна в Інстаграмі.

Шлюбу Арсена Мірзояна і Тоні Матвєінко настав кінець?

Співак поділився з фоловерами сумними рядками з вибаченнями:

“Пробач, я більше не ревную. Якщо моя людина, то моя. Не втримаю, коли тобою щось керує, жага до пошуків, а знахідка – не я”.

Коментатори збентежені, чи не з проблемами у шлюбі з Тонею пов’язані ці вірші:

  • “Що за песимістичний настрій? Ви розстаєтеся? Розсталися?”;
  • “Це ж не Антоніні присвячується?”;
  • “Сподіваюсь, це слова нової пісні”, – пишуть користувачі.
Арсен Мірзоян натякнув на розлучення з Тонею Матвієнко
Арсен Мірзоян натякнув на розлучення з Тонею Матвієнк

Ні Мірзоян, ні Матвієнко пояснень і коментарів не надавали.

Схожі статті