Як у молодості виглядав зірка серіалу “Свати” Федір Добронравов: інтелігентний красень з вусами та бородою

Федір Добронравов став одним із улюблених акторів мільйонів телеглядачів після серіалу "Свати", де він зіграв головну роль. Щоб побачити, як артист виглядав у молодості, читайте далі матеріал.

У дитинстві майбутня зірка “Кадетів” і “Сватів” навіть не мріяв про акторську кар’єру. Федір Добронравов народився у родині будівельника та працівниці хлібного заводу, тож і собі спочатку обрав подібну професію. Після армії чоловік пішов працювати слюсарем, а у вільний час підробляв двірником у дитячому садочку.

Як у молодості виглядав Федір Добронравов
Як у молодості виглядав Федір Добронравов

Та все ж він не міг позбутися тяги до творчості. Тож у 23 роки чоловік вирішив вступити до театрального університету в Воронежі. Саме там він разом із одногрупниками заснував театр “Рубль”.

Вже в 90-х його почали запрошувати грати на столичній сцені, а згодом і в кіно. 

Добронравова часто запрошують на ролі “звичайних мужичків” у різних серіалах та фільмах. Саме одна з таких стала найяскравішою в його кар’єрі — Іван Будько зі “Сватів”. Його добродушний та дещо наївний герой підкорив телеглядачів, а популярність самого актора примножилася у рази після прем’єри.

Як у молодості виглядав Федір Добронравов
Як у молодості виглядав Федір Добронравов

Те, що акторський талант у Федора в крові, підтверджує й той факт, що два його сини також стали видатними артистами.

Іван та Віктор змогли піти за стопами батька й також побудували успішні кар’єри в кіно. На сьогоднішній день обидва залишаються затребуваними акторами.

Фе
Федір Добронравов з синами

З їхньою мамою Іриною, Федір Добронравов познайомився ще в дитинстві – пара разом виросла в одному місті. Жінка працювала вихователькою у дитячому будинку, а зараз займається домашнім хазяйством та вихованням онуків. Сам Федір зізнавався, що йому надзвичайно пощастило зустріти кохання усього свого життя та знайти в собі сили та розум побудувати міцну родину поряд з цією жінкою.

Схожі статті