Переможець Холостячки-2 Задворний вразив чесністю після розриву зі Златою Огнєвіч: “Я не був закоханий у неї”

Переможець 2 сезону шоу "Холостячка" Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч через півтора місяці стосунків після фіналу, оскільки його почуття до співачки зникли.

Історія пошуку кохання Злати Огнєвіч в рамках романтичного реаліті-шоу “Холостячка” вийшла чуттєвою і драматичною. Артистка сповна віддавалася емоціям і відчуттям під час побачень з чоловіками, аби серце їй підказало, кого обрати. На подив багатьох телеглядачів, один з головних фаворитів Максим Тарапата покинув проєкт за крок до фіналу, у якому залишилися Андрій Задворний і Дмитро Шевченко.

Серед цих двох учасників більшість фанатів були впевнені, що Злата залишиться з Дімою, адже на передостанній церемонії вона чесно сказала, що її безкінечно тягне до нього. Справжньою несподіванкою виявився вибір Огнєвіч – переможцем став Андрій Задворний, а Шевченко пішов ні з чим.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний

Злата Огнєвіч помилилася у виборі переможця Холостячки

На реаліті знаменитість сподівалася зустріти чоловіка, якого щиро і взаємно покохає та створить родину, однак після завершення реаліті пара не почала жити разом, а вже через півтора місяці стосунків Андрій пішов від Злати.

Ба більше, на той момент співачка дуже за ним скучила і з нетерпінням чекала зустрічі, аж ніяк не очікуючи почути від нього слова – я тебе не кохаю. Саме цим Задворний пояснив своє рішення поставити крапку в історії зі Златою.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч

Обранець Злати Огнєвіч Андрій Задворний не був у неї закоханий?

Як активний користувач соціальних мереж, переможець Холостячки-2 часто ділиться з підписниками думками, архівними фото, розповідями. Днями у себе в Інстаграмі Андрій Задворний влаштував гру, у якій фоловери мали вгадати, чи правдивими фактами зі свого студентського життя він підкріпляє ностальгійні кадри.

Так, на одній зі світлин Андрій показав дівчину і написав: “Це дівчина, в яку я був невзаємно закоханий 2 роки”. А на другій він зображений в колі друзів, і лише він сидить, усі інші стоять: “Я тримав одногрупників в страху. Ніхто не осмілювався сидіти в моїй присутності”.

Зрештою виявилося, що обидва факти – брехня:

“Це просто подруга Аня, я не був закоханий в неї, хоча по фото здається, що ми пара. Ну а тут ви зрозуміли гумор”, – зауважив Задворний.

Андрій Задворний заявив, що не був закоханий
Андрій Задворний заявив, що не був закоханий

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.