56-річна Руслана Писанка влаштувала провокаційні танці в піжамі та здивувала пластикою: “Яка жінка!” (Відео)

Популярна українська акторка і телеведуча Руслана Писанка захопила шанувальників своєю пластикою, яку вона продемонструвала завдяки танцям в піжамі.

Називаючи Руслану Писанку великою акторкою, фанати мають на увазі зовсім не її пишну фігуру, а яскравий талант, який дозволив їй піднятися на вершину українського шоу-бізнесу. Народилася вона в Києві, її матір за професією інженер-зв’язківець, батько – оператор документального кіно. Дитинство майбутньої зірки було насиченим – у вільний від школи час дівчинка займалася музикою, декоративно-прикладним мистецтвом, дуже любила шкільні свята, котрі не обходилися без її пісень і танців.

Вчитися Писанка збиралася в Щукінському училищі в Москві, однак в приймальній комісії заявили, що для вступу їй треба схуднути щонайменше на 20 кілограмів.

Руслана Писанка схудла на 42 кілограми
Фігура Руслани Писанки

Руслана аж ніяк не була до цього готова і повернулася в Київ, де зрештою стала студенткою інституту культури за спеціальністю режисер телебачення. Своє призвання акторки вона відкрила вже під час навчання.

Якщо в юності Писанку могли поставити в ступор слова про необхідність скинути зайві кіло, то зараз вона – яскравий приклад впевненої в собі жінки без комплексів, яка до того ж захоплює жіночністю. В Інстаграмі Руслани з’явилося невеличке відео з її танцями у піжамі, котру акторці подарував Дмитро Монатік. Танцює вона саме під його пісню “Кружит”.

Коментатори прийшли у захват від рухів та пластики улюбленої артистки:

  • “Закохалася в цей танець. Яка пластика!”;
  • “Скільки енергії!”;
  • “Любуюся, яка жінка!”;
  • “Яскраво!”;
  • “Улюблена Руся”, – пишуть численні підписники Руслани.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.