|
25.12.2021 18:52

Екс-дружина Потапа Горова заявила, що вона краща за Каменських та зізналася в почуттях: “Він – моє кохання”

Відома українська продюсерка Ірина Горова дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому зізналася у почуттях до колишнього чоловіка, а також не забула додати, що вона — найкраща з його дружин.

Стосунки Потапа та Ірини Горової завершилися несподівано для фанатів пари. Продюсерка була впевнена у вірності чоловіка, а коли правда вийшла назовні, не могла стримати емоції навіть перед журналістами. Оптимізм трансформувався печаль, яку неможливо було приховати. Розчарування у коханій людині стало головною темою обговорення в пресі, а також згадка про те, як Ірина запевняла журналістів, що Потап — найвірніший чоловік.

Ірина Горова заявила, що вона краща за Каменських та зізналася продюсеру в почуттях

Екс-дружина Потапа Горова заявила, що вона краща за Каменських та зізналася продюсеру в почуттях

Так, нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю, якому розповіла про своє ставлення до колишнього чоловіка Потапа та зізналася у почуття до нього.

“Потап – він партнер, продюсер. Ми як два крила одного птаха. Він мегатворчий, круто пише. Я про нього можу годинами говорити, він — він моє кохання, але інакше. Я абсолютно не боюся, що мене хтось вважатиме просто продюсером Дорофеєвої, хтось – колишньою дружиною Потапа. Я знаю, хто я така, я розумію свою цінність”, — розповіла зірка.

Ірина Горова заявила, що вона краща за Каменських та зізналася Потапу в почуттях

Варто відмітити, що Ірина та Настя Каменських давно не спілкуються. Нова дружина Потапа навіть не прийшла у гості до свого пасинка на день народження. Потап говорить, що між його дружинами стосунки нейтральні, але вважає недоречним, щоб вони спілкувалися. Судячи з усього, конкуренція між ними не вщухла, адже Ірина вважає себе кращою.