46-річна Наталія Могилевська нарешті показала того, хто зробив її вагітною: Хіменес-Браво стане батьком

Не так давно мережою поширилися нові кадри, на яких Наталія Могилевська постала з великим животом. Очевидне цікаве положення пояснюється просто, але хто ж до цього причетний?

Нещодавно ми згадували про те, як 7 років тому ЗМІ наповнилися заголовками про те, що Наталія Могилевська знаходиться у цікавому положенні. Усе це підтверджувалося ексклюзивними фотокадрами артистки з доволі округлим животом, зробленими під час репетиції в студії. Пізніше з’ясувалося, що співачка грала роль в українській комедії “Київський торт”, для якої мала носити штучний живіт.

Наталія Могилевська нарешті показала того, хто зробив її вагітною. Архівні світлини вагітної Наталі Могилевської та Ектора, якого вважали батьком дитин

Наталія Могилевська нарешті показала того, хто зробив її вагітною

Про цей випадок ми згадали не дарма, адже нещодавно шеф-кухар, який тоді декілька разів засвітився поруч з вагітною Могилевською і якого підозрювали у батьківстві опублікував доволі дивне та шокуюче зізнання. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram stories з повідомленням про те, що він стане батьком. Ніякої додаткової інформації від нього той самий вечір не було.

Наталія Могилевська нарешті показала того, хто зробив її вагітною

А от Наталія Могилевська, судячи з усього, побачила stories колеги та пригадала власну історію вагітності і причетний до цієї події кондитерський виріб. Так, співачка сфотографувалася разом з тортом та еклерами від колумбійського шеф-кухаря та завалила його компліментами.

Наталія Могилевська нарешті показала того, хто зробив її вагітною. Скріншоти особистої сторінки співачки

Як відомо, зараз Наталя Могилевська не планує поповнення, а от що відбувається у житті Ектора залишається великою загадкою.

Схожі статті