Святослав Вакарчук залишає Україну після розлучення з Фонарьовою: там немаленькі гроші, а тут ніхто не чекає

З'явилася інформація, що Святослав Вакарчук залишає Україну напередодні нового року, щоб виступити перед російським мільярдером за четверть мільйону.

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук завжди позиціонував себе, як патріот та сімейна людина. Втім, цього року маски зняті.

Як виглядає коханка 46-річного Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка
Святослав Вакарчук покидає Україну заради грошей та кращого життя

По-перше, стало відомо, що артист розлучився зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, з якою прожив у шлюбі 20 років, через коханку та новонародженого від неї сина. По-друге, з’явилася інформація, що Святослав на новий рік рушає за кордон, де виступить перед російським мільярдером за 250 тисяч доларів.

Святослав Вакарчук залишає Україну після розлучення з Фонарьовою

Колишній депутат та соліст рок-гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук візьме участь у закритій вечірці у будинку власника “S.P.I. International” Юрія Шефлера у ніч з 31 грудня на 1 січня. Про це повідомляє “Страна.ua“.

Святослав Вакарчук покинув Україну
Святослав Вакарчук покидає Україну заради грошей та кращого життя

За інформацією видання, захід відбудеться новорічної ночі в будинку мільярдера в Латвії. Гонорар українського рок-гурту за виступ на вечірці складе 220 тисяч євро.

Варто відмітити, що цього разу у Святослава Вакарчука не було жодних варіантів, як провести цю ніч, окрім як відпрацювати її на концерті або вечірці. Нагадуємо, що музикант повідомив про розлучення з дружиною навесні цього року. Розрив з дружиною був пов’язаний з народженням первістка Івана, якому дала життя продюсерка Євгенія Яцута. Статус стосунків, у яких зараз знаходяться виконавець та його коханака невідомий. Піар-відділ музичного гурту попросив у журналістів та фанатів не зациклюватися на цьому питанні та йти далі. Мовляв, Вакарчук не хоче робити народження дитини інфоприводом.

Схожі статті