34-річна вагітна Настя Каменських намагалася приховати цікаве положення, але сама себе видала: “Народиться”

Відома українська співачка Настя Каменських вже неодноразова спричинювала чутки щодо своєї вагітності, але фанати не припиняють шукати доказів.

Насті Каменських та Потапу роками вдавалося приховувати свій роман. Хоча фанати мріяли про цю пару, не могли повірити у правдивість весілля, яке відбулося 2019 року у Київському лісі. У мережі пліткували, що це зроблено для піару, і частково мали рацію, адже Потап зізнався, що справжня церемонія відбулася набагато раніше у Лас-Вегасі. Зараз пара проживає разом у заміському будинку разом з мамою Насті Лідою та песиком Мімі. За думкою шанувальників, подружжю не вистачає лише одного — дітей.

Настя Каменських намагалася приховати цікаве положення, але сама себе видала

Зимові свята — прекрасний період, щоб згадати про радість становлення батьками. Адже Новий рік та Різдво — найсімейніші свята. На честь свята Настя Каменських вирішила потішити підписників відповідною фотосесію та опублікували її на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У добрих традиціях вона приховала свій живіт, як робить це останні декілька місяців, чим викликала обговорення у коментарях.

Так, деякі користувачі мережі одразу ж поділилися думкою, що Настя Каменських таки виношує малюка і скоро подарує Потапу спадкоємця.

Настя Каменських намагалася приховати цікаве положення, але сама себе видала

Нагадуємо, нещодавно колишня дружина Олексія дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому заявила, що досі кохаю колишнього чоловіка, але в інакшому сенсі, а також зізналася, що вона себе вважає кращою дружиною Потапа. Горова пишається тим, що її називають екс-дружиною продюсера і це ніяк не впливає на її амбіції.

Схожі статті