37-річна Оля Полякова випадково видала скандальний секрет Дзідзьо та Олі Цибульської: “У вас же спільна дитина”

Як відомо, Оля Полякова обожнює жартувати над секретиками знаменитостей, і цього разу її мішенню стали Оля Цибульська та Дзідзьо. Усі деталі в статті.

Нещодавно світ побачив фінал другого сезону гіпер шоу “Маска”. Переможцем став персонаж Жирафи, але Скандалу також було приділено максимум уваги. Впродовж зйомок зіркові детективи марно намагалися впізнати особистість, яка ховалася під костюмом.

Оля Полякова випадково видала скандальний секрет Дзідзьо та Олі Цибульської

Виявилося, що ним була Ольга Цибульська, яка найбільше шокувала своєю появою саме Дзідзьо, адже вони з ним є кумами, і вважалося, що він одразу впізнав би свою подругу.

Оля Полякова випадково видала скандальний секрет Дзідзьо та Олі Цибульської

Популярна співачка Оля Полякова, яка виконує роль зіркового детективу на проєкті, вирішила пожартувати з цього приводу. Та чи сприйме аудиторія цей жарт з гумором, сказати важко, адже Суперблондинка знову звернулася до найбільш провокаційних тем.

Оля Полякова випадково видала скандальний секрет Дзідзьо та Олі Цибульської

Так, артистка заявила, що Михайло Хома сильно схибив. Мовляв, ви ж не просто куми, а у вас ще є спільна дитина.

“Як ти міг? У вас же спільна дитина, – пожартувала артистка. – Боже, що це за кума, що кум її не впізнав? А ти що за кум такий? Як таке можливо взагалі?”

Варто відмітити, що версії у зіркових детективів закінчувалися, і вони навіть підозрювали, що за маскою ховається Тіна Кароль.

Нагадуємо, що чутки про спільну дитину Ольги Цибульської та Дзідзьо ходять вже не один рік. Фанати помічають неймовірно схожість між артистом та дитиною, а також не вірять у те, що співаки просто підтримують дружбу. Через неоднозначні поцілунки на сцені та фотосесії публіка впевнена стосовно романтичних взаємин між ними.

Схожі статті