43-річний Арсен Мірзоян виправдався за візити до колишньої і ревнощі до Тоні Матвієнко: “Керує жага до пошуків”

Останнім часом зіркове подружжя Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко не полишають заголовків ЗМІ. Зірки активно відкриваються з інших сторін, у тому числі і в особистій сфері.

За українськими знаменитостями рівню Арсена Мірзояна активно спостерігають фанати, тому важливо слідкувати за кожним своїм словом, яке може бути трактовано зовсім не так, як припускалося.

Цього року Тоня Матвієнко та її чоловік активно обговорюються в мережі, адже Ніна Митрофанівна дала декілька гучних інтерв’ю про особисте життя її дітей та зятя.

Так, з’ясувалося, що Арсен Мірзоян увійшов у сім’ю Петра Гончара без копійки у кишені, поселився разом з батьками нової дружини і тривалий час не міг навіть зводити її в ресторан за свій рахунок. Витрати чоловіка перекривала Тоня, яка була готова на все заради кохання.

Перша дружина Арсена Мірзояна затьмарила красою Тоню Матвієнко
Арсен Мірзоян виправдався за візити до колишньої та ревнощі до Тоні Матвієнко

Арсен Мірзоян виправдався за візити до колишньої та ревнощі до Тоні Матвієнко

А нещодавно на особистій сторінці чоловіка в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, яка була присвячена темі ревнощів та невірності. Часто зірки мають звичку певні негативні емоції описувати у своїх мікроблогах, ховаючи їх за рифми та красиві тексти.

Арсен Мірзоян виправдався за візити до колишньої та ревнощі до Тоні Матвієнко. Скріншот особистої сторінки співака

Здебільшого шанувальники вирішили, що ця публікація присвячена його стосункам з Тонею.

Нагадуємо, що пара повідомила про придбання власної квартири і дуже скоро покине будинок Ніни Митрофанівни. Пара поки що не готова збирати валізи, адже у приміщенні йде ремонт, але наступного року Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко з високою вирогідністю заселяться у власне житло.

Схожі статті