Не Ярославський: Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво злилися в поцілунку та викрили свої стосунки

Чутки про роман Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського ходять вже не один рік, але що, якщо насправді вона зустрічається з Ектором?

Колеги по кулінарній програмі “Мастер Шеф”, яка транслюється на українському телебаченні впродовж 10 років Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво завжди з повагою та трепетом ставилися одне до одного, коли на них дивиться глядач та учасники проєкту. Якщо поза камерами популярна шеф-кухар також підтримує стосунки з Володимиром Ярославським, то Ектор світиться у її компанії нечасто.

Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво злилися в поцілунку та розсекретили правду про їхні стосунки

Однак, враження про відсутність в них стосунків поза зйомками хибне. Насправді вони дружать і раді зайвий раз знову зустрітися перед камерами або без них. Так, нещодавно на особистій сторінці Ектора Хіменеса-Браво з’явилися нові відеоролики, на яких він постав поруч зі своєю колегою.

Ольга Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво злилися в поцілунку та розсекретили правду про їхні стосунки. Скріншоти особистої сторінки шеф-кухаря

Зірки зібралися навмисне, щоб відзняти новорічний матеріал. Дійство відбулося у колумбійського шефа вдома. Знаходячись за барною стійкою, Оля та Ектор готували, мило бесідували і навіть поцілувалися. Тож у Ярославського виник серйозний конкурент на дружбу Ольги Мартиновської.

Варто відмітити, що вся мережа на даний момент знаходиться у пошуках таємничої коханої Кктора, яка декілька разів з’явилася на його особистій сторінці повернута спиною до об’єктиву та засвітила стрункі ноги. Більшість фанатів вважає, що це саме Мартиновська, але офіційна версія говорить — Ектор та Оля можливо і більше, ніж приятелі, але поки що точно не пара.

Схожі статті