Нарешті постаріла: Софія Ротару обрізала волосся та зробила боб-каре, яке додало віку співачці (ФОТО)

Популярна українська співачка, яка завжди славилася своєю незгасаючою молодістю, Софія Ротару, зробила стрижку, що повністю змінила її вигляд.

Українська співачка Софія Ротару  досі залишається улюбленицею російського глядача. Ніякі політичні умови не заважають Софії Михайлівни тішити фанатів своїми виступами. Цього разу вона відвідала Росію задля зйомки новорічного концерту, який буде показано 31 грудня на одному із російських телеканалів.

Софія Ротару обрізала волосся та зробила боб-каре

Для виступу на концерті вона змінила імідж. Ротару повторила свій образ із 90-х. На знімках, опублікованих у мережі, вона постала у червоній блискучій майці, шкіряному піджаку зі стразами та шипами, а також у байкерських рукавичках. Головна родзинка у новому образі співачки — каре, яке непомітно додало її зовнішності віку.

Софія Ротару обрізала волосся та зробила боб-каре

Тепер співачка більш схожа на своїх колег, які представляють її покоління.

Нагадуємо, що не так давно її рідна сестра Аурелія давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, як зараз живе Софія Михайлівна. Зірка майже не виходить зі свого маєтку, який знаходиться в Конча-Заспі і проживає разом з сином Русланом, невісткою та онуком Анатолієм. Єдина онучка зірки Соня на даний момент знаходиться в Нью-Йорку, де розвиває модельну кар’єру.

Артистка зрідка вибирається з будинку, щоб побачитися зі своїми фанатами, рідними сестрами або насолодитися риболовлею. До речі, під портів фотокамер нещодавно потрапив її рідний брат Валерій, який живе в Чернівцях. Він зізнався, що сестра майже не спілкується з ним у період пандемії, а також зізнався, що зовсім на неї не ображається через це.

Схожі статті