Таюне не єдина: Олег Винник ніжно пригорнув до себе біляву красуню та не залишив сумнівів щодо почуттів до неї

Таємна дружина Олега Винника Таїсія Сватко, яка прославилася у якості його бек-вокалістки, інколи поступається своїм місцем іншим жінкам. Коли і навіщо, дізнайтеся у нашій статті.

Олег Винник — визначна постать у сучасній українській поп-культурі. За кожним його рухом слідкують мільйони шанувальників, яких цікавить не тільки його творчість, а й особисте життя. Артист не дозволяє журналістам та фанатам переходити цю межу, але ставиться до них з любов’ю та повагою. Щоб підтвердити свої почуття до своїх слухачів він регулярно з ними спілкуються, влаштовує прес-конференції та залюбки фотографується на пам’ять.

Олег Винник ніжно пригорнув до себе красуню та не залишив сумнівів щодо почуттів до неї

Так, нещодавно співак засвітився в обіймах однієї молодої та прекрасної жінки, яка вочевидь є його фанаткою. Світлина вийшла дуже свіжою, ніжною та якісною. Якби не плітки про роман співака з вокалісткою Таюне, можна було б припустити, що цих двох об’єднує дещо більше, ніж проста фанатська любов та шана до своїх фанатів.

Судячи з опису, дівчина була неймовірно рада можливості зберегти згадку про зустріч з кумиром у цифровому форматі.

Нагадуємо, що не так давно українським журналістам вдалося дізнатися у колишніх односельчан Олега Винника про його весілля з бек-вокалісткою Квіткою Таюне. Жителі села підтвердили, що зірка зіграв весілля, а згодом разом з молодою дружиною рушив до Німеччини на заробітки. Саме там зірковому подружжю вдалося досягнути успіху, а також стати батьками. Хлопчик Юліан, що народився в Берліні і зараз проживає в Європі. Там же Олег Винник придбав для себе квартиру та побудував студію звукозапису.

Схожі статті