Знайшлася кохана Андрія Данилка, через яку в нього не склалося з мамою Сердючки Білоконь: “Я була закоханa”

Не так давно колишня учасниця колективу Андрія Данилка Радміла Щеголова дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому зізналася у близькості з артистом.

Андрію Данилко вдавалося роками ховати коханих жінок. Єдина дівчина, що скорила серце майбутньої знаменитості та прославилася на весь український шоу-бізнес, була Анна Сердюк, про яку співак сам розповів журналістам. Колишня однокласниця співака серйозно вплинула на його творчість. А згодом вона з’явилася на українському телебаченні, адже глядачам було цікаво подивитися на жінку, яка створила Вєрку Сердючку.

Знайшлася колишня кохана Андрія Данилка

Знайшлася таємна кохана Андрія Данилка, через яку в нього не склалося з мамою Сердючки Білоконь

Але нещодавно колишня працівниця колективу Андрія Данилка Радміла Щеголова дала ексклюзивне інтерв’ю у програмі “Не бреши мені”, де розповіла, що мала ніжні відносини з артистом і підтвердила близькість з ним. Однак, виконавиця ролі німої помічниці Вєрки Сердючки не поділилася жодними деталями цих стосунків.

Радміла Щеголова та Пндрій Данилко
Знайшлася колишня кохана Андрія Данилка. Радміла Щеголова та Вєрка Сердючка

“Я була закохана. Я просто була закохана… Я просто була закохана у життя в цей момент”, — запинаючись зізналася жінка.

Варто відмітити, що саме в ті часи вперше почали з’являтися плітки про можливий роман Андрія Данилка та його правої руки Інни, але Білоконь вже вийшла заміж за іншого. А у артиста судячи з усього активно складалися стосунки з іншими жінками, включаючи Радмілу, тож дороги колег розійшлися надовго. Вони працювали разом, але імовірність романтичних стосунків на той момент виключена. Вже пізніше у мережу стали потрапляти знімки їхніх поцілунків, обіймів та як вон  трималися за руки.

Схожі статті