“Тоня не любить”: Мірзоян зізнався, чому полишив будинок тещі Ніни Матвієнко, на шиї у якої сидів багато років

Відомий український виконавець Арсен Мірзоян є активним користувачем соцмереж, у яких показує реальне життя з знаменитою дружиною Тонею Матвієнко.

Тривалий час популярний український виконавець Арсен Мірзоян жив разом з другою дружиною Тонею Матвієнко у будинку її матері Ніни Митрофанівни. Через те, що чоловік був вимушений залишити усе своє майно та кошти екс-дружині і дітям, у нову сім’ю він прийшов без копійки у кишені.

Будинок Ніни Матвієнко, де з нею живуть Тоня, Арсен Мірзоян і онуки
Мірзоян зізнався, чому полишив будинок тещі Ніни Матвієнко

Однак, Ніна Матвієнко поквапилася допомогти дітям і дала їм дах над головою. Зіркове подружжя і нині не приховує, що мало великі фінансові проблеми, але все вирішується, і пара поступово стає на ноги. Так, нещодавно стало відомо, що Арсен Мірзоян придбав квартиру і вже влаштував у ній ремонт, щоб наступного року переїхати з дружиною та дітьми у власне житло.

Арсен Мірзоян залишив будинок тещі Ніни Матвієнко

Зараз Арсен і Тоня проживають останні дні у будинку Ніни Митрофанівни. І судячи з усього, ці дні є дуже щасливими для них. Сім’я розважається, виходить разом в люди та активно фотографується. Нещодавно на особистій сторінці Арсена Мірзояна в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, на якій він постав в окулярах та з філіжанкою кави.

Мірзоян зізнався, чому полишив будинок тещі Ніни Матвієнко

“Тоня Матвієнко фотографує.  Каже: гарні окуляри. А каву Тоня не любить”, — йдеться у дописі до фото.

Знімок був зроблений у кафе, під час прогулянки. Співак заявив, що відзняла його дружина Тоня, яка  до речі, не любить кофе. Також чоловік поділився й іншими фотографіями, які зробив у парку розваг та інших закладах. Вихідні зіркового подружжя видалися приємними та насиченими.

Схожі статті