48-річний Андрій Данилко переключився з мами Сердючки на Каменських: обхопив руками п’яту точку Насті (ФОТО)

Український артист Андрій Данилко в ефірі шоу "Маска" погодився станцювати з Настею Каменських повільний танець, скористався моментом і обхопив руками її п'яту точку.

Костюмовано-музикальне шоу “Маска” дивує яскравими учасниками не лише глядачів, а й зіркових детективів, якими стали найулюбленіші зірки вітчизняного шоу-бізнесу – Оля Полякова, Настя Каменських, Андрій Данилко, Дзідзьо та Олег Винник.

Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Винник
Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Винник

Вп’ятьох вони створюють за детективним столом справжній балаган, як висловився Олег, адже ведуть себе як у житті – спілкуються, сперечаються, веселяться, кричать від емоцій. Та найбільш стриманим і водночас проникливим серед них глядачі вважають Данилка. Йому вдається втримувати на собі увагу без зайвих слів. Чого вартують тільки його мовчазні реакції на витівки колег. Але цього разу Андрій здивував абсолютно усіх, коли погодився станцювати з Настею під пісню переможця сезону Жирафи (MELOVIN).

Так, Каменських запросила Данилка на повільний танець, який вніс свої корективи і заявив, що танцюється він з руками не на талії, а на сідницях. Після цього Андрій обійняв дружину Потапа ззаду саме на тій ділянці, про яку заговорив.

“А зараз я вже засоромилася”, – здивовано розсміялася у відповідь на це NK.

Під час повільного танцю з Настею Каменських Андрій Данилко опустив руки нижче її талії
Під час повільного танцю з Настею Каменських Андрій Данилко опустив руки нижче її талії

Якийсь час співачка танцювала з Сердючкою, намагаючись прибрати його руки з п’ятої точки і зрештою вирішила втекти від нього, проте не вдалося – Данилко йшов позаду і плескав по м’яких місцях Насті.

Як на це відреагували Потап та Інна Білоконь, з якою Андрію вже давно приписують роман, невідомо. Варто зауважити, що чутки про більш ніж робочі стосунки Вєрки Сердючки з мамою не безпідставні – одного разу вони потрапили в об’єктиви камер під час поцілунку на відпочинку.

Схожі статті