Біографія Артема Фесько – переможця “Україна має талант 2021”: довів Мішину до сліз і мріє про дует з Кароль

Довгоочікуваний фінал нового сезону "Україна має талант" з Ксенією Мішиною, Євгеном Котом і Сергієм Притулою відбувся 25 грудня. Переможцем шоу став 13-річний Артем Фесько.

У 2018 році телеканал СТБ заявив, що попрощався з шоу “Україна має талант”, але до 30-річчя незалежності країни було заплановане тріумфільне відродження проєкту з оновленим складом суддів. Оцінювали талановитих українців акторка, переможниця “Танців з зірками” і перша Холостячка Ксенія Мішина, шоумен і ведучий Сергій Притула та хореограф Євген Кот.

Крім того, в окремих випусках до них приєднувалися зіркові колеги – Руслана Лижичко, Ольга Харлан, Лілія Подкопаєва, Маша Єфросиніна і Жан Беленюк.

Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула
Судді Україна має талант 2021 Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула

Фінал “Україна має талант 2021”

Фіналістами сезону стали 11 учасників – Наталя Лебердюк і Денис Матросов, які малювали картину світлом, дует менталістів Mind2mind, танцюрист Михайло Макаров, повітряна гімнастка Єлизавета Крутікова, музичний гурт “ZAPAL”, вчитель фізкультури Станіслав Скачко, пілоніст Дмитро Політов, роллери Євген Ємельяненко і Влада Камишнікова, рок-оперний співак Артем Галіс, повітряний акробат Ельдар Юлдашев та ще один виконавець Артем Фесько.

Фіналісти Україна має талант 2021
Фіналісти Україна має талант 2021

Третє місце за результатами глядацького голосування посів Галіс, друге – гурт “ZAPAL”, а переможцем оголосили Феська.

Що відомо про Артема Фесько

13-річний Артем підкорив усю країну виконанням легендарної пісні з фільму “5 елемент”. Співати хлопця навчила бабуся, а на шоу талантів його відправив дідусь. У фіналі школяр так проникливо виконав Ave Maria, що Ксенія Мішина не змогла стримати сліз.

Переможець Україна має талант 2021 Артем Фесько
Переможець Україна має талант 2021 Артем Фесько

За перемогу в проєкті він отримав 250 тисяч гривень. Свій виграш юний співак хоче вкласти в подальший розвиток таланту, а також мріє заспівати дуетом з Тіною Кароль.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.